Supertrevlig och duktig på sitt jobb!
164 omdömen om Lucy
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Nöjd med klippning och bemötande
Tack för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Lucy var duktig, smidig och vänlig. Klippningen var dock lite dyrare än förväntats.
Vad roligt att höra att du är nöjd med Lucy ❤️ Vi ska självklart hälsa henne det vidare. Våra frånpriser finns på hemsidan.
Mycket nöjd med mitt besök och utförandet av mitt önskemål!
Tack för din fina recension! Så härligt att höra att du är nöjd med både besöket och resultatet.
Lucy styled my hair exactly the way I explained I wanted it. She was very attentive, professional, and made sure every detail was perfect. I’m really happy with the result and would recommend her!
Thank you so much for your kind review! We are so happy to hear that!
Ganska otrevligt och onitresserat bemötande. Hade tänkt maila Creative heads pga detta. Kändes mest som att jag var i vägen, hon hade bråttom och var inte noggrann. Förväntade mig absolut mer för 900kr.
Tack för din recension! Vad tråkigt att din upplevelse inte kändes helt bra. Vi vill såklart att alla våra kunder ska känna sig nöjda efter sitt besök. Du får gärna maila oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare! ❤️
Hon var tyvärr stressad och klippningen blev helt enkelt inte bra.
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att klippningen inte blev som du hade hoppats, vi vill såklart att alla ska vara nöjda efter sitt besök. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på info@creativeheadz.se så tittar vi gärna vidare på detta och hjälper dig på bästa sätt. 🌸
Trevlig och duktig. Väldigt bra på att bemöta barn.
Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss 😀
Hon är alltid glad och kunig med råd ang mitt hår
Tack snälla för din fina feedback! Super kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Lucy.
Mycket bra!! fint gjort! blev fint i håret
Tack snälla du för din fina feedback! Vad kul att höra att du blev nöjd med ditt besök hos Lucy.