Matilda

119 omdömen om Matilda

Carolina G

Jättefint bemötande av Matilda. Hon lyssnade in mina önskemål och resultatet blev så fint.

Svar från Matilda

Tack för din fina recension. Vi blir glada att höra att bemötandet och resultatet motsvarade dina förväntningar.

Anette L

Hej! Nöjd med klippningen av min ”lugg”💇‍♀️

Svar från Matilda

Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med klippningen!

Martin B

Matilda blev 10 minuter försenad och stod och klippte en annan kund medan hon såg att jag satt och väntade. Det hade varit trevligt om hon kommit fram och sagt välkommen och bett om ursäkt för att hon var sen. När det till sist blev min tur och jag påtalade att hon kunde sagt "välkommen" sa hon att hon inte hade koll på klockan denna dag (det torde vara ett rejält handikapp för en frisör). Den här typen av nonchalans har jag varit med om från en annan frisör hos er tidigare i höst (Jasmine i augusti). Det är inte OK. Om...

Svar från Matilda

Tack för din fina recension! Vi beklagar att bemötandet inte levde upp till dina förväntningar och uppskattar att du delar med dig. Kontakta gärna info@creativeheadz.se så vi kan ta detta vidare.

Charlotte L

Proffsig och trevlig som vanligt. Mitt hår fick sig en makeover med layers och lugg. Är jättenöjd och har redan fått boka nästa tid till våren.

Svar från Matilda

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både besöket och resultatet. Vi ser fram emot att få ta hand om ditt hår igen till våren.

Maria F

Jag är lika nöjd varje gång 😊

Svar från Matilda

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du alltid blir nöjd.

Evelina L

Jag är så nöjd med resultatet på mitt hår och med Matilda. Hon är alltid så trevlig och proffessionell och det märks att hon brinner för sitt jobb. Hon ger bra tips som funkar och försöker alltid skapa mervärde för kunden.

Svar från Matilda

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet.

Marie R

Trevlig och professionell frisör. Färgen och slingorna blev precis som jag tänkt mig. Jag är nöjd!

Svar från Matilda

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att färgen och slingorna blev precis som du önskade.

Zakaria M

Tack för ett fantastiskt fint jobb med min dotters hår! Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och proffsiga bemötande. Rekommenderar Matilda starkt!

Thomas Martin M

Trevligt bemötande och bra resultat

Svar från Matilda

Tack för din fina recension! Kul att du uppskattade både bemötande och resultat.

Benjamin L

Supernöjd efter mitt besök hos Matilda! Hon är både professionell och varm, lyssnar verkligen på vad man vill ha och levererar över förväntan. Resultatet blev fantastiskt, rekommenderas starkt! ✂️✨

Svar från Matilda

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är så nöjd med både Matildas bemötande och resultat