Claudia

167 omdömen om Claudia

Sedan starten hos Reco 2024
Amanda V

Rekommenderar starkt! Så gullig och duktig, kommer absolut komma tillbaka!

Victor R

Exceptionellt! Kommer säkert tillbaka

Kajsa S

Väldigt trevlig! Aldrig varit så nöjd med en färg på mitt hår tidigare!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Bradley L

Claudia is great. I felt she did a very good job, she noticed that my hair looked a little different (it was more curly) and she gave a compliment and suggested we tweak my usual haircut to suit this style. She then recommended some products to use that would enhance the curls. Ive been going to her for a while, shes the best.

Svar från Claudia

Thank you for your kind review. We’re so happy to hear that you’re satisfied with Claudia’s work and her personalized advice

Isabelle D

Gjorde blekta slingor hos Claudia - blev exakt som jag ville ha det.

Svar från Claudia

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att resultatet blev precis som du ville hos Claudia!

Hanna Z

Jätteduktig och trevlig, lyssnade på mina behov och önskemål. Jättenöjd!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Vad roligt att du känner dig nöjd och att vi kunde lyssna på dina önskemål.

RAFAEL K

Trevlig. Lugn. Effektiv. Proffsig och lyhörd. Bara 5 + Ynnest få bli klippt av henne!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både bemötande och service hos Claudia.

Fanny B

Väldigt kunnig och trevlig 🙏 blev jättenöjd med klippningen

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både klippning och bemötande.

Johanna G

Claudia är jätteduktig och dessutom väldigt omtänksam. Hon månar alltid om mig på bästa sätt. Hon ser till helheten på salongen och det är fint att se hur hon och hennes kollega samarbetar så att allt löper på. Kort sagt, Claudia är en toppkraft att vara rädd om!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Vad roligt att du uppskattar både Claudias kunnighet och omtanke under ditt besök.

Mimmi C

Jättebra och lyhörd! Kommer definitivt tillbaka 🙌🏼

Svar från Claudia

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd.