Lyhörd duktig proffsig bra !!!
179 omdömen om Matilda
Tack snälla för den fina recensionen! Så roligt att höra att du är nöjd 🌸 Varmt välkommen tillbaka!
Fin blowdry och trevlig frisör
Tusen tack för den fina recensionen! 🌸 Så roligt att höra att du blev nöjd med din blowdry och hade en trevlig stund hos oss. Varmt välkommen tillbaka! ☺️
Fattade precis vad jag ville ha samt gav tips om håret etc
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Har aldrig blivit såhär nöjd med mitt hår förut, bästa frisören
Åh, tusen tack för de fina orden! 🥰 Så himla roligt att du är så nöjd med ditt hår! Varmt välkommen tillbaka 🌸
Supernöjd med Matilda! Hon var jättetrevlig, noggrann och lyssnade verkligen på vad jag ville ha. Blev jättenöjd med resultatet och kommer absolut gå till henne igen!
Tusen tack för den fina recensionen! 🥰 Så roligt att höra att du blev så nöjd med Matilda och resultatet. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
Sånt fint resultat, alltid blivit missnöjd men den här gången vart det perfekt och exakt som jag föreställt mig! Riktigt varmt välkomnande och bra service, så bekvämt som det bara kan bli!
Tusen tack för den fina recensionen! 🥰 Så otroligt roligt att höra att resultatet blev precis som du föreställt dig och att du kände dig så väl omhändertagen. 🌸 Varmt välkommen tillbaka!
Supernöjd med resultatet! Trevligt bemötande, professionell service och riktigt fint resultat. Rekommenderas varmt! Bästa frisören i stan!
Tusen tack för den fina recensionen! 🥰 Så roligt att höra att du är supernöjd med resultatet och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
Superfint bemötande och resultat. Matilda pratade mig igenom stegen med såväl klippning, toning och omsättning av BHBD, och gjorde ett strålande jobb!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Matilda klippte mig fruktansvärt dåligt. En enkel klippning klarade hon inte av - håret va i 2 olika längder på höger och vänster sida. Hur kan man låta kunden gå hem med ojämt hår? Fick håret korrigerat av på annan frisör på annan CH salong - tack ! Men under all kritik med Matilda - en frisör ska klara av en basal klippning.
Vi beklagar verkligen att din klippning inte blev som du önskat. Självklart ska du kunna känna dig trygg med resultatet när du lämnar oss. Vi är glada att håret kunde korrigeras och tar självklart din feedback på största allvar. Tack för att du tog dig tid att återkoppla till oss.
Trevligt bemötande.Hade inga speciella förväntningar då vi inte träffats tidigare.Nöjd med resultatet och har bokat ny tid i nov -26