Claudia

182 omdömen om Claudia

Sedan starten hos Reco 2024
Nicole D

Claudia was knowledgeable and helpful

Svar från Claudia

Thank you for your lovely review! We're so glad you enjoyed your visit with Claudia.

Kristin G

Trevligt bemötande, tydlig.. Fick bra råd och en frisyr jag tycker om.

Svar från Claudia

Tack snälla för din fina recension! 💕 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, rådgivningen och din nya frisyr. ✨

Anna P

Claudia var väldigt inlyssnande och förstod exakt hur jag ville ha håret, både när det gäller klippning och nyans. Jag är mycket nöjd med resultatet!

Svar från Claudia

Stort tack för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Oscar F

Jag har klippt mig hos Claudia i över ett år och blir alltid väldigt nöjd. Klippningen ser bra ut efter att man lämnar, och man får komplimanger i fler veckor efter att man besökt. Förutom att hon är lyhörd och talangfull är Claudia även oerhört trevlig, professionell och varm i sitt bemötande vilket gör att hela upplevelsen blir väldigt bra. Jag kommer fortsätta att gå till Claudia och har redan rekommenderat vänner att göra samma sak; man får en riktig kvalitetsklippning till ett bra pris (har betalat betydligt mer för klippningar som inte varit i närheten av denna nivå)

Svar från Claudia

Stort tack för de fina orden! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd och uppskattar ditt fortsatta förtroende. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Emmi L

Så lyhörd och respektfull! Gör bara det man vill och ger så bra tips

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra! 🌸

Agnes B

Kunnig och professionell, kan varmt rekommendera Claudia!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra dina fina ord om Claudia.🌸😀

Signe K

Jättebra! Blev bra bemött och är nöjd med min frisyr. Hon var vänlig & kom med bra idéer hårmässigt, och var mkt uppmärksam på vad kunden ville ha, jag blev jättenöjd!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev så nöjd med både bemötandet och frisyren.

Ruby J

Claudia visste precis vad hon gjorde och gav den bästa blowouten för min hårtyp och dessutom så bra service! Kommer absolut komma tillbaka!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Så härligt att höra att både resultatet och servicen uppskattades

Gunlög E

Toppen service och omhändertagande! Rekommenderar Claudia starkt!

Svar från Claudia

Hej Gunlög, Tack snälla för din fina feedback! Så kul att du är nöjd med vår frisör Claudia.

Hannes H

Skicklig och väldigt bra service

Stort tack! Vad roligt att du är nöjd 😊