Claudia

138 omdömen om Claudia

Sedan starten hos Reco 2024
David S

Trevlig, lyhörd och med ett utmärkt hantverk. Jag kan verkligen rekommendera Claudia!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du uppskattar både stämningen och våra frisörers arbete.

Derya D

Claudia är bästa frisören! Jag har klippt mig hos henne i snart två år och är super nöjd. Jag känner mig så fin när jag klippt mig hos Claudia, hon är väldigt skicklig och jag får ofta komplimanger för min frisyr :) Hon lever inte bara upp till mina förväntningar- hon överträffar dem! Och så har hon ett jättegulligt bemötande och man känner sig alltid välkommen.

Svar från Claudia

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Claudia och hennes arbete!

Elisabeth S

Världens bästa frisör!! ❤️❤️❤️

Svar från Claudia

Tack för din fina recension. Så härligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Claudia!

Kajsa S

Har inte varit såhär nöjd när jag gått från frisören på länge :) Väldigt nöjd!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är väldigt nöjd med resultatet.

Jenny S

Mitt hår blev så fint efter slingorna! Färgen smälte ihop naturligt och gav precis den ljusa, fräscha känslan jag ville ha. Håret känns glansigt, fräscht och fullt av liv utan att se överbehandlat ut. Supernöjd!

Svar från Claudia

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med slingorna och den ljusa, fräscha känslan i håret.

Mikael M

Jättetrevlig och duktig! Supernöjd med klippningen

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen.

Lucas T

Lyhörd, lätt och trevlig! Väldigt duktig!

Svar från Claudia

Tack snälla! 💛 Så roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och resultatet

Mats F

Social, lyssnande och kunnig.

Svar från Claudia

Tusen tack! 💛 Så fint att höra att du uppskattade både bemötandet och kompetensen.

Anne H

Alltid så fint och professionellt bemötande. Gör mitt hår fantastiskt. Bra förslag på produkter så jag kan fortsätta sköta mitt hår hemma med gott resultat. Alltid så nöjd när jag lämnar salongen.

Svar från Claudia

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du trivs hos oss och får bra tips för att ta hand om ditt hår hemma.

Lina H

Påtalade att håret var längre på ena sidan, men frisören sa det är det inte. Är minst 1 cm längre på ena sidan. Kommer inte återkomma då klippningen inte är något jag trivs i.

Svar från Claudia

Tack för att du tog dig tid att ge feedback. Vi beklagar att du inte är nöjd med din klippning. Vi vill gärna hjälpa dig vidare och hitta en lösning som känns rätt. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se, så kan vi hjälpa dig vidare.