Grym frisör!!! Alltid lika nöjd efter ett besök hos Matilda sån stjärna!! 11/10
145 omdömen om Matilda
Tack för din fina recension, vad kul att du alltid blir så nöjd hos Matilda!
Jätteduktig frisör, lyssnade på mina önskemål och levererade en grym klippning. Rekommenderar starkt!!!
Tack för din fina recension, vad kul att du är nöjd med Matilda!
Super proffsig och för en gångs skull sätter jag inte upp håret direkt efter.
Tack för din fina recension. vad kul att du är nöjd med resultatet!
Otroligt duktig och lyhörd frisör!
Tack för din fina feedback! Det uppskattas verkligen!
Fantastisk tjej, har bytt runt många frisörer men väldigt få har uppnått hennes nivå! Perfekt resultat på håret:)
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är så nöjd med Matildas arbete och resultatet på ditt hår.
Bra och trevlig frisör
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet
Jätte nöjd! Både med själva klippningen och servicen av henne!
Tack för din fina recension. Vi är glada att både resultat och bemötande motsvarade dina förväntningar.
Jag blev väldigt nöjd. Duktig på att beskriva hur hon tänkt att resultatet ska bli, och precis så blev det!
Tack för din fina recension. Vad roligt att resultatet blev precis som du hoppats!
Min upplevelse hos Matilda var helt fantastiskt! Hon gjorde verkligen konsultationen noggrant och var så otroligt inlyssnande! Hon gjorde verkligen precis som jag önskade jag kunde inte vara mer nöjd!! Hon förstod precis vad jag ville ha och gjorde det bättre än jag kunde förvänta! Ser framemot att klippa mig igen hos henne
Tack för din fina recension. Härligt att höra att Matilda förstod precis vad du ville ha och levererade över förväntan. Välkommen tillbaka!
Matilda glad, trevlig och gav en hel del bra tips.
Tack för din fina recension! Vi är glada att Matilda gav dig en positiv upplevelse och bra råd.