Catta

134 omdömen om Catta

Sedan starten hos Reco 2026
Åsa L

Catta är Stockholms bästa frisör! Har varit kund hos Catta sedan 2019 och är lika nöjd varje gång. Exakta plus också för att man känner sig ompysslad.

Svar från Catta

Stort tack för dina fina ord! 💕 Det betyder mycket för oss, och vi ska självklart hälsa Catta. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Sussane R

Catta är en underbar fantastisk person som man alltid blir bemött positivt av. Hon är kunnig och ger bra tips om håret eller bra produkter . Jag känner mig alltid nöjd när jag har varit hos Catta. Jag köpte produkter från Kerastase schampo,balsam, inpackning samt Freshen up with texture.

Svar från Catta

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd hos Catta!

Natasa K

Jag är mycket nöjd med mitt frisörbesök igår. Catta är både professionell och lyhörd, vilket gör att man känner sig trygg genom hela behandlingen. Hennes känsla för färgsättning är imponerande – resultatet blev naturligt, välbalanserat och precis som jag önskade. Dessutom är hon väldigt duktig på att lyssna på kunden, förstå önskemål och ge råd som passar både stil och hårkvalitet. Ett besök hos Catta kan varmt rekommenderas.

Svar från Catta

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Catta!

Diyar Ö

Catta är grym!! Blir alltid lika nöjd.

Svar från Catta

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du alltid blir nöjd.

Jakob E

Grym och pålitlig. Den typ av frisör som man kan ge en enkel beskrivning av hur man vill ha det och hon löser det!

Svar från Catta

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att dina önskemål alltid tas om hand.

Gustav P

Otroligt kunnig, lyssnar och exekvererar perfekt.

Svar från Catta

Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!

First-Name L

Duktig, lyhörd och ger bra rekommendationer och tips. Har gått hos henne i över 18 år!! Supernöjd!

Svar från Catta

Tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med alla dina besök genom åren.

Frida H

Catta är den bästa frisör jag haft!

Tack snälla! ❤️ Vi håller med, Catta är fantastisk! ✨

Robert S

Catta är en fantastisk stylist, hon är varm och tar sig tid att förstå vilket resultat man letar efter. Jag älskar hennes tillvägagångssätt.

Svar från Catta

Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Catta!

Cathrina W

Alltid nöjd👍 Duktig på färg. Mkt kunnig. Litar på henne.

Svar från Catta

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!