Så trevlig och gjorde ett bra jobb!
177 omdömen om Felicia
Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med både service och resultat.
Förstod snabbt mina önskemål, lyhörd och trevlig.
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att Felicia var lyhörd och snabbt förstod dina önskemål.
Proffsig och jättetrevlig! Rekommenderar varmt ☺️
Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd och kan rekommendera oss vidare.
Felicia är bäst! Klippte mig hos henne för en vecka sedan. Hon var mån om att lyssna in vad jag ville och samtidigt tydlig med sin professionella bedömning om vad som skulle funka med mitt hår och inte. Och tacksam är jag för det, för det blev jättesnyggt! Jag var lite osäker när jag gick därifrån, men sen lade det sig och efter en tvätt såg det precis ut som jag hade hoppats. Aldrig haft en så träffsäker frisör! Förlåt för att jag nånsin tvivlade Felicia, du hade helt rätt och det blev så snyggt! Tack!
Mycket trevligt bemötande! Lyssnade på kunden.
Mycket positivt Varm, kunnig och intresserad.
Tusen tack för dina fina ord! 🤍 Vad härligt att du upplevde oss som varma, kunniga och engagerade – det betyder mycket för oss! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Lyhörd och omhändertagande med ett fokus på ett gott resultat
Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att du upplevde oss som lyhörda och omhändertagande med fokus på ett riktigt bra resultat – det betyder mycket! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Vänlig, noggrann och lyhörd. Det märktes att Felicia verkligen ville att jag skulle bli nöjd!
Tusen tack för din fina recension! 🤍 Vad härligt att höra att du kände dig väl omhändertagen av Felicia och att hennes engagemang märktes – vi ska självklart hälsa henne! ✨ Varmt välkommen tillbaka! 💇♀️💕
Mycket nöjd , har alltid varit. Kommer tillbaka
Tack för din fina recension. Kul att höra att du alltid varit nöjd och att du kommer tillbaka. Välkommen åter!
Toppen 10/10, lyhörd och proffsig
Tack för din fina recension. Kul att höra att du upplevde både lyhördhet och proffsighet