Boudi

193 omdömen om Boudi

Sedan starten hos Reco 2023
Vanessa G

Boudi var supertrevlig och bjöd verkligen på sin kunskap om hår och analyserade min dotters hår och gav rekommendationer på bra produkter. Dessutom föreslog han ett sätt att få mer volym och stil på hennes långa hår så hon kände sig väldigt fin och sedd efter sitt möte med Boudi. Jag som mamma som följde med fick också tips och kunskap. Så trevligt!

Suzan M

Super duktig! Jag blev väldigt nöjd med min klippning.

Jesper E

Grym klippning av en supertrevlig frisör!

Svar från Boudi

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet.

Martha R

Jag är jättenöjd med min upplevelse hos Creative Headz! Han är mycket professionell och lyhörd, och resultatet blev precis som jag önskade. Rekommenderar varmt!

Svar från Boudi

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök och resultatet.

Cecilia E

Jättenöjd med min klippning. Jag fick goda råd av Boudi och trevligt bemötande.

Svar från Boudi

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med klippningen och råden från Boudi.

Noa S

Köpte en vanlig klippning för kort hår. Boudi var väldigt duktig och klippte mig som jag ville ha det. Bokar gärna en klippning av boudi igen!

Svar från Boudi

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att klippningen blev precis som du önskade.

Linnea M

Otroligt nöjd! Tack snälla för fint bemötande och ett fantastiskt resultat :)

Svar från Boudi

Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är så nöjd med både bemötande och resultat!

Melek A

Supertrevlig bemötande. Läser av hårets och kundens behov på ett professionellt sätt. Utmärkt på klippning, color correction och klippning. OCH håller tiden!!!

Svar från Boudi

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.

Lovisa H

Proffsig frisör, trevlig och lyhörd! 🌟

Svar från Boudi

Tack så mycket! Vad roligt att höra att du upplevde din frisör som proffsig, trevlig och lyhörd 🌟 Varmt välkommen tillbaka!

Matilde E

Boudi är jättebra! Jag är väldigt nöjd!

Svar från Boudi

Tusen tack! 💛 Så roligt att höra att du är väldigt nöjd med Boudi.