Fantastiskt bra och trevlig frisör
148 omdömen om Boudi
Så bra och inlyssnande frisör som gjorde ett perfekt resultat!
Jätte nöjd! Lyssnade tydligt på vad jag önskade och blev precis som jag ville ha det.
Färgen i luggen blev ojämn, mycket ljusare upptill och mörkare nertill, i övrigt bra. Tråkigt att jag inte fick någon styling som jag fått tidigare gång jag varit hos andra frisörer på CH
Boudi har en förmåga att lyssna in och känna av vad man är ute efter och resultatet blir alltid fantastiskt. Känns så lyxigt!
Jättenöjd med klippningen, han var lugn, trygg och förstod hur jag ville ha det!
Pinsamt mycket han försökte merförsälja, man kan inte slappna av som kund. Nyansen blev orange jämfört med bilder (har fått nyansen jag bad om hos en annan frisör tidigare). Han stylade heller inte håret fast jag bad om en blowout, då han verkade vara stressad för att nästa kund kom in. Tråkigt när man betalar så mycket… det enda som var bra var hans teknik med penseln.
Jag längtar varje gång tillbaka till min frisör Boudi som klipper mig så fint. Jag litar inte på någon än Boudi då jag har långt och tjockt hår. Alltid så nöjd och glad efter min besök hos Boudi. Bästa!
Helt enkelt inte nöjd, kändes inte som jag fick klippningen jag bad om
Boudi is a very skilled hairdresser, he understands the customers requirements and translate their ideas into amazing and beautiful results. Boudi you are the best! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️