Ann S

Ann S

79 omdömen om Ann S

Sedan starten hos Reco 2023
Maria A

Jag upplever att jag alltid får ett trevligt bemötande som kund. Jag känner mig speciell och viktig varje gång jag sätter mig i Anns frisörstol. Ann kommer alltid med förslag och tips som gynnar mitt hår och min frisyr. Blir alltid nöjd efter mitt besök. Går dit grå och matt, kommer hem blond och lycklig.

Ewa L
Skrev om Ann S en del av CUT Örnsköldsvik

En riktigt duktig frisör. Blir alltid bra bemött när man kommer . Alltid jättenöjd .Klippning och färgade hårbotten. Superbra som alltid.

Kent L

Trevlig och duktig frisör som klipper så att man alltid går därifrån nöjd

Kristina N

Hon tar alltid emot mig med ett glatt leende och verkar alltid hålla tider enligt tidboken. Tvättning och klippning utförs snabbt och effektivt och hon ser alltid till att en liten kaka och kaffe finns tillgänglig under behandlingen . Servicegraden är på topp.

Lars E

Alltid proffsig. Vänligt bemötande.

Inger M

Bra som vanligt ! Kan starkt rekommendera

Carina L

Blir alltid bra bemött av en Glad Ann. Gjorde en klippning. Brukar säga gör som du vill och blir alltid nöjd 😊

Inger H

Ann är alltid glad och välkomnande och tar hand om mig som kund på bästa sätt. Kunnig och noggrann och generös med idéer och förslag om hur jag tar hand om mitt hår eller om jag vill förändra något. Alltid varit nöjd när jag klippt mig hos Ann. En toppen-frisör helt enkelt🥰

Maria H

Glad, trevlig och alltid superproffsig

Eva-Lena N

En glad och positiv frisör som alltid möter mig med ett leende på läpparna. Ann kommer alltid med råd och tips utifrån mina egna önskemål Jag kommer alltid att känna mig glad och nöjd efter ett möte med Ann.