EKPG KLIMAT

EKPG KLIMAT

ekpgklimat.se
4.1
Ring 0171-911 21 Dela

Här kommer en text om Enköping Klimat: Enköping Klimat är ett certifierat specialistföretag inom värmepumpar med bas i Enköping. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Mälardalen att få trygg och energieffektiv värme genom rätt val av värmepump, samt professionell installation och service. Vårt fokus ligger på kvalitet...

8 omdömen om EKPG KLIMAT

Sedan starten hos Reco 2026

Roger J
Skrev om EKPG KLIMAT

Mycket proffsig servicepersonal, lite lång väntetid på service och i övre prisläget.

Peter L
Skrev om EKPG KLIMAT

Levererar och monterar ny NIBE frånluftvärmepump efter pannhaveri 2 veckor före julhelgen. Allt fixat och klart så vi kunde resa bort under helgen. Snabbt och bra jobbat.

Johan H
Skrev om EKPG KLIMAT

Jag blev bemött på ett bra sätt, när jag kontaktade EKPG. Det gjorde jag för att min Värmepump (VP) hade lagt av. Dom kom hem till mig efter ett antal dagar och kunde då konstatera att det var en fläkt i VP som hade gått sönder. Och efter ytterligare en vecka så hade fläkten bytts ut. Och dess VP fungerade bra igen. Jag hoppades ju att EKPG skulle vara kunniga och proffsiga. Och det var dom ! Jag är nöjd med hela förfarandet, då dom ju lyckades laga min då trasiga VP. // Johan

Eva T
Skrev om EKPG KLIMAT

Gjorde ett bra jobb, kändes kompetenta och trovärdiga. Och trevligt bemötande

Joakim P
Skrev om EKPG KLIMAT

Otroligt proffsigt bemötande från första kontakt till utförande och uppföljning.

Niklas O
Skrev om EKPG KLIMAT

3 veckor försenade efter första tidsbokningen. Hörde inget på två veckor. Bilavgift på 750:- är hutlöst. Därutöver avgift för att hantera ROT. Så 1000:- utöver själva servicen som gjordes på ett tillfredsställande sätt.

Kenneth L
Skrev om EKPG KLIMAT

Snabb kontakt Bra utfört arbete, skicklig nedarbetare. Faktura, osund. Vad jag syftar på är att man vid andra besöket debiterade full ersättningen för bilen eftersom de hade två besök på gatan efter en rekoomendation från undertecknad Att man sedan tar ut en admavgift för att hantera rotavdraget känns inte bra. Efter det att fakturan anlänt har jag inte rekkomenderat företaget mer och kommer definitivt att undvika företaget i framtiden.

Svar från EKPG KLIMAT

Hej Kenneth, Tack för din feedback, vi ska bli tydligare med vilka avgifter som tillkommer i framtiden! Tråkigt att du inte vill anlita oss mer, trots att vi fick ordning på din anläggning!

Nicklas T
Skrev om EKPG KLIMAT

Väldigt serviceminded och hjälpte till på bästa sätt ett utsatt läge!