El-Vings el AB
0.0 i betyg av av
0 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag0 omdömen om El-Vings el AB
skrev om El-Vings el AB
Kontaktade flera elfirmor för att få hjälp att byta plats på och byta vår elcentral. El-vings var den som gav den lägsta prisuppskattningen, därav föll valet på dem. Enligt uppskattningen skulle det kosta 8-10000kr för en dags arbete och material förutsatt att inget extra tillkom. Jag hade sagt att jag ville ha en central med 3x18 platser. När elektrikern var på lunch gick jag och tittade på skåpet som han höll på att montera och såg då att det var 2x18 istället. Ringde direkt och fick svaret att dom tyckte att det räckte med det. Fick sen höra från elektrikern att det blev det skåpet för att det hade dom liggande på firman. Dom fick då åka och köpa rätt skåp och byta till det. Elektrikern gjorde ett toppenjobb och var jättetrevlig. Ingenting tillkom och han blev klar på 7,5 timme trots extrajobbet för att byta central. När fakturan kom så var den på 12123kr. Ifrågasatte detta och fick till svar att det blev dyrare för att jag inte var nöjd med det mindre skåpet som dom ville sätta dit och att priserna gått upp mycket det senaste året och så påstod dom att dom hade dragit av arbetstid för att vara snälla vilket inte stämmer då dom fakturerade för 8 timmar. Jag fick alltså stå för extrajobbet med att byta centralen som var för liten.
Märkligt att man bestämmer sig för att välja en annan central än den jag bett om och dessutom utan att ens informera om det.
Elektrikern var som sagt toppen men chefen behöver jobba på räknekunskaperna och kundbemötandet.