Elega Kök Sverige
4.7 i betyg av av
23 omdömen
Med över 60.000 genomförda köksrenoveringar är vi på Elega marknadsledande på just köksrenoveringar. Vi på Elega drivs av energisk och pålitlig arbetsgemenskap, punktlighet och ärlighet samt att locka fram ett leende hos våra kunder genom att vi förstår och uppskattar våra kunder. Sedan 1991 har Elega varit aktivt och det hela började i Finland för att sedan utöka till den svenska marknaden.
- 150 inrednings- och köksexperter.
- Innovativa lösningar
- Kostnadsfri planering av ditt kök
Ta gärna en titt in på vår hemsida Elega.se för att se våra unika och smarta kökslösningar. Välkommen!
- 150 inrednings- och köksexperter.
- Innovativa lösningar
- Kostnadsfri planering av ditt kök
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag23 omdömen om Elega Kök Sverige
skrev om Elega Kök Sverige
Vi är väldigt nöja med vårat kök,allt gick så snabbt och smidigt kan rekonomdera er.
skrev om Elega Kök Sverige
Mycket nöjda både med material och hantverkare 😄👍
skrev om Elega Kök Sverige
Bytte lukor trevlig säljare blev som vi förväntade oss vi mycket nöjda
skrev om Elega Kök Sverige
Måttsydd klädkammare, måttsytt vitrinskåp och dito hsllgarderon. Perfekt passform. Snyggt arbete. Inget efterlämnat skräp och
framför allt mycket trevligt bemötande -
skrev om Elega Kök Sverige
Vi beställde garderobsdörrar utav en trevlig och kunnig säljare, levererades och monterades enligt plan.
Ett stort plus och mycken beröm för ett företag som inte lovade mer än man kan hålla. -
skrev om Elega Kök Sverige
Köpte ett helt nytt kök av elega och resultatet blev över förväntan så är jättenöjd med både resultat och bemötandet jag fått av elega.
skrev om Elega Kök Sverige
Vi köpte ett kök där nya luckor ersatte gamla på befintlig stomme. Vi byggde också till några nya lådor och skåp till dom befintliga och höjde arbetsbänk med 5cm. Vidare bytte vi el, kakel och arbetsbänk med diskho och spridare.
Vi fick en grundlig genomgång av Elegas säljare som mätte, ritade och förklarade under 5 timmars tid. Vi fick sedan en offert med fast pris. Mycket proffsigt!
Vi hade stora förväntningar på leveransen som sköttes av en underleverantör. En snickare som också koordinerade asbestsanering, el, rör och kakelsättare. Lite av en utmaning och denne lyckades inte helt leverera allt i färdigt skick när han sa men ca 1,5 veckors försening när slutresultatet blev så gott kan vi leva med. -
skrev om Elega Kök Sverige
Allt var enligt överenskommelse och inga konstigheter.
Perfekt från säljaren till montör. -
skrev om Elega Kök Sverige
Vi uppskattar det goda utförandet, personalens kompetens och leveranstiden.
skrev om Elega Kök Sverige
Nya luckor och självstängda lådor.
En trevlig och försynt säljare vid dörren.
Trimma upp ett slitet kök. Det blev ett fräschare och ljusare kök. Och lätt att underhålla.
Snabb leverans och smidigt på en dag.
Ett trovärdigt företag. -
skrev om Elega Kök Sverige
Det som lovades levererades. Nöjd med kvalitet och hantverkarna.
skrev om Elega Kök Sverige
Överlag bra.synd att kanten vid ena luckan vid diskbanken blir porös till föjld av diskvatten som ibland rinner ner..vi önskar att vi beställde två skåpsluckor med glass.Känslan nu blir en stor vit ’mur’ när man kommer in i köket!
skrev om Elega Kök Sverige
Bra helhetsintryck. Lådor och dörrar skulle vara självstängande men de fungerade bara under ett par månader efter montering.
De fungerar inte ens efter 1-årsbesiktningen när de åtgärdades.
Några lådor som monterades första gången, kunde inte belastas utan att tippa, under ett år. Åtgärd skedde vid 1-års besiktningen. De fungerar utan att tippa men är fortfarande inte självstängande. Golven fungerar bra. Montörerna trevliga och duktiga. Håller lovad tidsram. Rekommenderar men uppmanar till tydlighet vid beställning! Skriv upp alla överenskommelser i beställningen. -
skrev om Elega Kök Sverige
Köpte tre lådor till garderoben i hallen för prginal-lådorna var usla (höll på att falla sönder, och gick inte att dra ut helt.
Efter lite missförstånd och försening pga sjukdom kom lådorna på plats.
Helt enkelt underbara!
Hela köket har sedan tidigare Elega lådor och luckor!
Lite dyrt kanske, men jävligt bra! -
skrev om Elega Kök Sverige
Har förnyat mitt kök med nya luckor, bänkskivor, diskho och kakel.
Mycket trevligt bemötande av er personal, erfarenhet kring mina frågor
Några missuppfattningar kring vad jag skulle inskaffa/material till snickaren kring kakelsättning som sen kom på fakturan
Där kan dem bli bättre på att vara ännu tydligare. -
skrev om Elega Kök Sverige
Köksluckot fungerade mycket bra.
skrev om Elega Kök Sverige
Köpte och anlitade tjänst för hel köksrenovering och blev mycket väl bemött av alla. Mina förväntningar var ett nytt bättre kök, dessutom att den skulle varas praktisk och lättare att städa. Slutresultatet blev över förväntan. Det är ett litet kök så planeringen blev välgjord t om en liten städvrå för dammsugaren gick in... lätt att snabbt plocka fram dammsugaren för att snabbt t ex dammsuga hallen eller annat skräp som kan dyka upp. Ventilation och luft påverkade hela lägenheten till det bättre. Köket är nu 1 år och fortfarande njuter vi. Att städa och diska även dammsugningen blev roligare och det viktigaste av allt lättare att hålla rent. Vi äter aldrig mera ute på balkongen, då vi nu har ett luftigt gemytligt kök. Vi har hund! Endast kakel/tåligt laminatgolv/målarfärg valde vi ut på BAUHAUS 2017 då de hade jubileum med bra nedsatta priser. Kaklet var som hittat ett utgående italienskt keramik eftersom vi hade litet kök räckte detta väl. Fina Vitvaror valde vi genom ELON då företaget samarbetade med dessa. Allt gick smidigt ungefär enligt tidplanering något senare men inte mycket. Det dök upp en jätte farlig spricka bakom matskafferiet. Att det skulle vara en spricka visste vi men inte så farlig. Alla andra små sprickor som gamla hus kan få med tiden är nu borta. Det finns ju inga garantier för att det kan komma nya, men det har det inte gjort. Det är en vinkellägenhet ut mot gata och köket är en form av ostbit och nu sitter vi här med ett - Modernt nytt kök!
Helt nytt kök.Bra bemött.Allt Ok
skrev om Elega Kök Sverige
Köksluckor och stommar. Vi blev bra bemötta.
Allting var utmärkt!
Arbetet, leverans , hålbarhet, efter kontakt... -
skrev om Elega Kök Sverige
Blev ett kök som blev mycket bättre än vad jag trodde. Jag älskar mitt kök nu. Jag fick ett mycket bra bemötande, och eftersom jag inte visste allt när jag tog Elega, hur jag egentligen ville ha det,så hjälpte mig Jani med vägledning och förslag som visade sig vara utmärkta förslag han gav mig.
Jag tycker att jag har ett mycket modernt och vackert kök.
Jag får tacka Jani än en gång.
Elkillen, snickarna o s v, alla var jättetrevliga. -
skrev om Elega Kök Sverige
Jag valde ett helt nytt kök, nya vitvaror och nytt tak. Ett jätte fint bemötande med bra service. De fixade alla mina önskemål och köpte in det jag ville ha under renovering. Mkt bra att de utförde alla jobb som nytt tak, golv, kakel och målning. Jag hade hört gott om de innan så mina förväntningar blev blev uppfyllda.
skrev om Elega Kök Sverige
köpte komplett kök, är mycket nöjd.