Jag lämnade ett par äkta läderbyxor som hade flera fläckar, och Zakaria rengjorde dem perfekt. Konsultationen var utmärkt, och han var mycket hjälpsam. Jag rekommenderar honom starkt. Han är den bästa jag kan önska mig. Tack så mycket, FM.
F.M. Skrädderi
4 omdömen om F.M. Skrädderi
Tack för jätte bra skrädderi🤩 Lämnat in nya skidbyxor som behövdes sys om och kortas och du gjorde ett fantastiskt jobb😊 Även sytt om klänning, ändrat skinnbyxor och lagt upp flera byxor. Så duktig och även mycket trevlig. Kan verkligen rekommenderas!
BEDRÖVLIGT!!!! Jag lämnade in ett par mockabyxor för borttagning av fläckar i baken. Byxorna var använda 1 gång. Kostade 4000kr nya. När jag fick tillbaka dem, var dom krympta ca 3 storlekar, förvridna och fläckarna var kvar. Jag fick inte tillbaka det jag betalat för tvötten och killen sa - det spelar ingen roll om dom hade kostat 10 000kr som nya - du får ändå ingenting. Kan dom inte tvätta vissa material, skall dom heller inte ta emot dem!!! Den här tvätten skulle stängas!
Kemtvätten är alltid ren men det är inte det som ger 5 plus. Här finns en skräddare som räddat en onödigt dyr kostym åt mig genom riktigt skickligt hantverk. Här syr jag alltid upp och in.