Våra fönster har aldrig varit renare! Exemplariskt utfört arbete av en supertrevlig kille. Rekommenderas starkt.
Fönsterputs Express
Fönsterputs Express är ett professionellt och pålitligt företag som erbjuder fönsterputsningstjänster i Stockholm med omnejd. Hos oss arbetar erfaren och utbildad personal som brinner för skinande rena fönster och streckfria resultat. Vi är flexibla och snabba och erbjuder 100% nöjdhetsgaranti samt fullt försäkrade tjänster....
35 omdömen om Fönsterputs Express
Filip kom i tid och putsade alla mina fönster snabbt och effektivt och med fint resultat. Han var dessutom glad och trevlig. Jag kommer att anlita honom igen.
Utmärkt! Trevlig, noggrann och snabb!
Bra och professionellt. Super nöjd.
Snabb, enkel och bra service samt bokning! Mycket fina fönster, supernöjd!
Så nöjd med en utomordentlig fönsterputs!
Snabb återkoppling. Filip hade tid redan dagen efter offertförfrågan för fönsterputs. Supernöjd med resultatet. Rekommenderar!
Trevligt och bra bemötande. Väldigt nöjd med jobbet. Kan verkligen rekommendera Philip o co
Trevlig och effektiv Han dök i tid och verkade gilla sitt jobb
Väldigt trevlig Filip, proffsig, snabb och noggrann. Honom vill jag gärna anlita igen.
Snabb och noggrann fönsterputs och snabb fakturering.
Riktigt proffs - på tid, bra bemötande och nogran.
Mycket noggrann och var väldigt flexibel. Jag fick fönsterputs med två dagars varsel. Vi ger toppbetyg!
Snabbt tillgänglig. Noggrann. Trevlig!
Trevliga killar, det är andra året de var hos oss o putsade. De har lite mer att ”fila på” innan det är perfekt - lite randigt o flammigt men fullt godtagbart.
Snabba och mycket bra slutresultat
Som kund är jag mycket nöjd med resultatet. De två som utförde fönsterputs hos oss arbetade snabbt men utan stress eller slarv. De var dessutom mycket artiga och vänliga vilket alltid underlättar kontakten med kunden.
Filip var noggrann snabb o väldigt trevlig
Det var akut behov av fönsterputs eftersom man knappt kunde se vad det var för väder där utanför När jag väl tog tag i saken och ringde Fönsterputs löste sig allt snabbt smidigt och trevligt
Snabbt och jättebra! Trevligt bemötande!
Supersnabb respons. Kom redan samma dag. Perfekt resultat
Ansvarsfulla och sympatiska killar som utförde jobbet med bravur!
Trevlig upplevelse. Snabbt och bra! Bra pris!
Trevliga killar som gör ett Strålande jobb
Effektivt och snabbt samt trevligt bemötande.
Jättetrevliga, duktiga och snabba!
Bra service och trevligt bemötande. Snabbt genomfört jobb, men ändå noggrant och rent.
Snabba, trevliga och mycket proffsigt slutresultat. Jag är jättenöjd med mina nya rena fönster.
Allt var toppen! Bra kommunikation, fina fönster och effektivt.
Trevligt bemötande, effektiva och noggranna! Vi är nöjda!
Trevlig kille! Supersnabb och bra resultat! Kan varmt rekommendera
Filip var väldigt snabb och noggrann och väldigt trevlig . Jag ksn varmt rekommendera honom . Marie Norell-Möllet
Mycket bra. Fint resultat och enkel utfört i tid. Rekommenderas
I tid, snabbt och proffsigt utfört jobb, trevlig person.
Snabba, smidiga, trevliga. Inget att klaga på.