Städhjälp på Gärdet

6 rekommenderade städfirmor på Gärdet, Stockholm

• Vår ambition är att vara Stockholms trevligaste och mest flexibla städbolag!
    Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Driver du städfirma i Gärdet?

• 577 omdömen
    Kajsa J
    Kajsa J: Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också väldigt.aktsam med våra möbler. Att man även kunde ta hand om städningen gjorde flytten extra smidig och prisvärd.
  • 47 omdömen
    Lena B
    Lena B: Hade fönsterputs beställd till tidig morgon. Då jag kom hem 17.45 stod ett fönster vidöppet på bottenvåningen med en stege utanför. Dåligt.
  • 25 omdömen
    Torbjörn M
    Torbjörn M: Vi kan rekommendera Cabo Fönsterputs har anlitat dom de tre sista åren till våra fönster. Arbetet utfört till vår belåtenhet.
  • Isa P
    Isa P: Så nöjd med min fönsterputs av Clean Quality. Alrig haft renare fönster och kvinnan som putsade var så noggrann vilket jag som kund blev helimpad av!
  • Driver du städfirma i Gärdet?

• Charlesg
    Charlesg: Perfekt städning. Kommunikation företag-kund kan upplevas som trög. Pris konkurrenskraftigt.