Fredrik Sandén är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby

Fredrik Sandén har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Fredrik Sandén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Sandén har haft 35 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-04 - 2023-03

66 omdömen om Fredrik Sandén

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    • Blekan
    2023-03-28 Verifierad kund
    Fredrik är en toppmäklare inom sitt område och har ett otroligt bra bemötande och visar bra resultat med professionalism. Rekommenderas varmt!

Filip
    Tack för det fina omdömet Filip!
    • Lugnet
    2023-02-17 Verifierad kund
    Väldigt ärlig och rak och säger precis hur det ligger till
    • Backaryd
    2023-01-04 Verifierad kund
    Mycket behjälplig.
    Gick mycket snabbt tycker jag att få det sålt,
    Bra info så fort det var något.
    Tack för det fina omdömet Roger! Fredrik Sandén
    • Listerby
    2022-12-18 Verifierad kund
    Blev bra bemött, men försäljningen gick alldeles för snabbt.
    Har pratat med Fredrik om hur och varför jag upplevde det så.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    • Kallinge
    2022-10-02 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med via telefon eller sms. Smidigt samarbete vid kontraktskrivningen.
    Tack för det fina omdömet!
    • Johannishus
    2022-09-16 Verifierad kund
    Tack Fredrik för din kunnighet och hjälp av försäljningen av vårt hus.
    • Listerby
    2022-09-06 Verifierad kund
    Vi tycker att Fredrik infriat vad vi förväntat oss, inget har varit överdrivet åt varken ena eller andra hållet. Fredrik har alltid besvarat frågor snabbt och till belåtenhet. Har även haft lite kontakt med Mia Hagwern och det fungerade också utmärkt. Vi köpte vår lägenhet via Fredrik och det är vi mycket nöjda med, vill vi gärna rekommendera dem till andra hussäljare
  • köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    • Kuggeboda
    2022-08-08 Verifierad kund
    Fredrik uppträdde på ett korrekt sätt och hade bra svar på våra frågor.
    • Runhöjden
    2022-07-29 Verifierad kund
    Jättenöjda med Fredriks insats!
  • köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    • Kallinge
    2022-07-29 Verifierad kund
    Trevligt. Han är en av de drivande mäklaren som finns i ronneby kommun. Han är lite speciell mäklaren samt jätte duktig.
    Jätte tacksam att han hjälpte oss att hita vårt fina hus. Tack Fredrik! 😍