Fredrik Sandén

Fredrik Sandén

Fredrik Sandén är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby

Fredrik Sandén har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Fredrik Sandén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.6. Fredrik Sandén har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

77 omdömen om Fredrik Sandén

Sedan starten hos Reco 2022
Fredrik R
Eringsboda

Tillmötesgående med en ärlighet i hur läget ser ut alltså ingen uppförstoring av hur försäljningen ska gå utan sund o närvarande i samtalet. Sammanfattningsvis är ja mycket nöjd med min mäklare med min försäljning.

Tack för det fina omdömet Fredrik! Mvh Fredrik Sandén

Carina B
Eringsboda

Vi har en försäljning kvar att hantera innan jag vill uttala mig i detalj men än så länge är vi nöjda nog att vilja att han tar hand om vår försäljning också.

Sandra H
Väbynäs

Vi blev väl bemötta under hela processen. Fick alltid snabbt svar på våra frågor. Vi är helt nöjda med vår mäklares insats!

Anna D
Jordö

Jag fick bra information. Jag fick mycket mera betalt för huset än vad jag hade förväntat mig. Fredrik var väldigt ambitiös och lyckades få upp priset på huset. Han gjorde ett jättebra jobb.

Tack för det fina omdömet! Mvh Fredrik Sandén

Ingelöv E
Gärestad

Jag har bara positivt att säga om Fredrik Sanden . Trevlig att prata med och gjorde en snabb affär med min gård ! Mvh Ingelöv Ericsson

Tack för det fina omdömet! Mvh Fredrik Sandén

Johan V
Bräkne-hoby

Underbar upplevelse att köpa hus genom Fredrik Sandén. Som Hollandia mycket väl mottagna pratade vi på engelska vilket var ok och mailade på svenska, mycket bra kommunikation och snabba svar. Jag ger därför Fredrik Sandén en rejäl 10. Hälsningar Johan van der Star

Svar från Fredrik Sandén

Tack Johan för det fina omdömet, håller med att vi hade en väldigt bra kommunikation genom hela processen. Tror ni kommer att stormtrivas i ert nya fina hus!

Jennifer I
Sålde en tomt med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
Korsanäs

Kompetent och kunnig. Bra kommunikation genom hela försäljningen som sköttes med hög professionalism.

Svar från Fredrik Sandén

Tack så mycket för det fina omdömet!

Anders W
Påtorp

Trevligt bemötande. Mäklaren Fredrik, gjorde det som förväntades. Enkel att prata med.

Svar från Fredrik Sandén

Tack för omdömet Anders och detsamma!

Heidi W
Påtorp

Har personligen inte varit så mycket i kontakt med mäklaren men tycker det har gått snabbt och smidigt.

Roger E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Sandén en del av Fastighetsbyrån Ronneby
Blekan

Snabb affär förmodligen mha bra kontakter.