Snabb och smidig försäljning. Mycket nöjd.
Fredrik Sandén
Fredrik Sandén är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby
.Fredrik Sandén har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Fredrik Sandén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.7. Fredrik Sandén har haft 33 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
129 omdömen om Fredrik Sandén
Toppjobb av Fredrik!
Väldigt bra och proffsigt bemötande av vår mäklare Fredrik från start till slut.
Mycket bra upplevelse. Lätt att få tag på både på telefon och sms och tydlig kommunikation.
Han är saklig och noggrann. Ta hand om både säljare och köpare på ett ypperligt sätt. Bara plus i kanten.
Vi har precis blivit de lyckliga ägarna till det finaste lilla fritidshuset i Stora Silpinge vid Ronneby. Fastighetsbyrån i Ronneby med Frederik Sandén och hans team har förmedlat försäljningen. Upplevelsen har varit helt fantastisk. Vänliga och tillmötesgående mäklare. Otroligt bra på att kommunicera och svarar mycket snabbt när man har frågor. De har också varit snälla, förstående och inte minst tålmodiga mot ett par danskar som inte alltid (i början) förstod svenska helt. Vi skickar våra varmaste rekommendationer till...
Proffsig, Kunnig och angelägen om att man förstått och att det ska kännas bra.
Tack för det fina omdömet! Lycka till med nya boendet ☺️ Med vänlig hälsning, Fredrik Sandén
Jag upplever Fredrik som kunnig alltid glad och med bra bemötande. Jag känner också att han haft en förståelse för mina behov. Så tack Fredrik!
Tack så mycket Kim! Övertygad om att ni kommer att stormtrivas i ert nya hus när det blir dags ☺️ Mvh Fredrik
Fredrik guidar mig tryggt genom hela processen, är tydlig med vad som händer genomgående och allting har känts under kontroll från start. Kan varmt rekommen Fredrik som mäklare.
Tack för det fina omdömet Anne-Britt Med vänlig hälsning, Fredrik Sandén
Mycket bra mäklare o duktig på sitt jobb Bra svar på frågor o få hjälp med div man inte förstår Tummen upp 👍
Tack för det fina omdömet Dennis :) Mvh Fredrik Sandén