Håkan Meldgaard

Håkan Meldgaard

Håkan Meldgaard är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby

Håkan Meldgaard har varit registrerad mäklare sedan 1996-02. Håkan Meldgaard har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.6. Håkan Meldgaard har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

49 omdömen om Håkan Meldgaard

Sedan starten hos Reco 2023
Arne N
Saxemara

Ett professionellt arbete på ett mycket trevligt sätt. Inger stort förtroende och jag skulle med glädje arbeta med honom igen. Dessutom är hela paketet med avtal, information om fastigheten och presentationen mycket imponerande.

Mats G
Väbynäs

Bra bemötande, lättsam trevlig. Saknades en del uppgifter som vi delvis fick hjälp med. Tycker kanske att det borde Varit klarlagt innan visning.

Fredrik J
Svalemåla-järnavik-gyön-garnanäs-väby-björstorp- Stora Kulleryd.

Mycket bra kontakt från första stund. Vi förväntade oss en ledande roll av mäklaren eftersom det var länge sedan vi handlade fastighet och mycket kan ändras genom åren. Vi fick precis detta. Håkan är saklig och rådgivande i sin roll. Tack, Håkan för en trevlig och trygg affär!

Moustafa A
Espedalen

Ganska bra duktig snabb till frågorna tänker på sig själv mycket

Stefan K
Bräkne-hoby

Trevlig och kunnig person och lätt att göra upp med.

Anders P
Kallinge

Rak och ärlig person i all kommunikation

Dennis O
Bräkne-hoby

Trevlig och bra mäklare! Rak och ärlig men även skojfrisk och lätt att ha o göra med

Sofia E
Gamla Hulta

Jag var på tre visningar av huset och Håkan var inte med på någon av dem. Håkan ringde inte upp efter någon av visningarna för att få höra om jag hade frågor eller vad jag tyckte. Mötet då vi träffades för att skriva på kontraktet var slarvigt, han läste inte igenom hela kontraktet med oss som tidigare mäklare vi jobbat med gjort. Det hela kändes slarvigt och oengagerat.

Heidi R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Håkan Meldgaard en del av Fastighetsbyrån Ronneby
Espedalen

Håkan Meldgaard är en driven säljare som utför ett professionellt arbete. Det märks att han har lång erfarenhet av försäljning. Han har kundfokus och har ett bra bemötande. Håller kontinuerligt kontakt och ger information under ärendets gång vilket är viktigt. Lovar han att ringa upp så gör han det också. Håkan är lätt att nå om man vill ta kontakt. Exceptionell som säljare😀👍

Birgitta R
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan Meldgaard en del av Fastighetsbyrån Ronneby
Kuggeboda

Vi fick bra kontakt med Håkan som är en lugn kunning och trevlig person. Försäljningen gick smärtfritt och snabbt