Emma Walther

Emma Walther

Emma Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Ale

Emma Walther har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 427 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Walther har haft 140 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

427 omdömen om Emma Walther

Sedan starten hos Reco 2020
Anisa F
Älvängen

Emma har varit trevlig, väldigt professionell och tydlig. Vi är otroligt tacksamma över att ha haft henne som mäklare.

Ferhat B
Älvängen

Emma Walther är en fantastisk och mycket duktig mäklare som verkligen tar sitt arbete på största allvar. Hon är professionell, engagerad och lägger stort fokus på både säljaren och dess behov genom hela processen. Emma arbetar alltid med ett personligt bemötande som gör att man känner sig väl omhändertagen. Hennes engagemang och driv skapar förtroende och gör hela försäljningsprocessen både smidig och framgångsrik. Rekommenderas varmt!

Daniel  P
Skepplanda

Vi var förstagångsköpare och kände oss väldigt trygga genom hela köpet av vår bostad på Östergårdsvägen 31. Emma bemötte oss professionellt, varmt och hjälpsamt, och tog sig tid att svara på våra frågor. Våra förväntningar var att få tydlig information och stöd i processen, och Emma levde verkligen upp till dem. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera henne.

Ida O
Skepplanda

Detta var vårat första köp så allt var nytt. Men Emma gick igenom processen och svara på alla frågade vi hade och var väldigt hjälpsam. Skulle jag sälja i framtiden hade jag kontakta Emma!

Carl-åke I
Bohus

Mycket bra Emma var snabb och effektiv samt lyhörd. Kunnig samt gav tips och ideer. Har bara goda erfarenheter av henne. MVH Carl-Åke Isacson

Stefan M
Nödinge

Emma är en av de proffsigaste mäklare jag haft kontakt med.

Dan K
Bohus

En mycket kunnig och bra mäklare. Ger info om området tillgängligheter och kommunikation som kommunal trafik. Ärlig och ger ett intryck på att hon lyssnar och tar in på ens önskemål

Sofia L
Bohus

Vi bemöttes med respekt och Emma lyssnade in vad vi var ute efter och hjälpte oss att hitta bostäder som kunde passa vår situation och budget

Alexander O
Alafors

Trevligt bemötande och vi fick det stöd vi behövde i samband med köpet av huset. Rekommenderas!

Karolin B
Nödinge

Emma har varit superbra genom hela processen. Vill du få maxbelopp för ditt hus ska du välja Emma som siktar och når högst!