She is really great at what she does. Fastest response for every questions, good communication, she spoke good English. She maintained transparency and fairness through out our interaction.
Emma Walther
Emma Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Ale
.Emma Walther har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 455 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Walther har haft 158 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
455 omdömen om Emma Walther
Superbra hjälp! Smidig och flexibel vilket uppskattas!
emma var duktig och väldigt snabb med alla saker så som budgivning och hon är väldigt kunnig på sin sak.
Vi är otroligt nöjda med hela processen. Mäklaren var professionell, engagerad och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Vi kände oss trygga från första mötet till avslutad affär. Kommunikation, service och bemötande höll högsta klass, och vi uppskattade verkligen den ärlighet och det engagemang som visades genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som vill ha en smidig, trygg och framgångsrik bostadsaffär. Stort tack för ett fantastiskt arbete!
Jag är mycket nöjd med Emmas arbete. Från första kontakten till avslutad affär var kommunikationen tydlig, professionell och engagerad. Hon var alltid tillgänglig för frågor, gav goda råd och skapade en trygg känsla genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som vill ha en smidig och framgångsrik bostadsaffär.
Mycket duktig Mäklare och hjälpsam. Vi täcker Emma väldigt mycket bästa Mäklare 🥰🥰🥰👌
Smidigt, proffsigt och tryggt! Emma gjorde hela försäljningen till en enbart positiv upplevelse för mig. Fem av fem stjärnor – är väldigt nöjd med att jag valde just Emma som mäklare!
Varit hjälpsam. Inget att klaga på.
Emma är jätte duktig sålde jätte snabb våran hus
Vi köpte och sålde vårat hus via Emma. Effektiv och engagerad mäklare med fingertoppskänsla. Målinriktad, proffsig och samtidigt väldigt inlyssnande. Det här blev en bra och snabb försäljning tack vare rätt mäklare som faktiskt gör skillnad. Om du funderar på vem du ska anlita behöver du inte fundera längre. Emma är helt klart bäst!