Ett uppskattat stöd under husletandet och en mäklare som har superkoll på sina objekt. Emma fanns alltid tillgänglig när vi behövde diskutera något eller sökte information/kunskap i letandet efter drömbostaden. Vi upplevde henne som en ärlig mäklare som var mån om att det skulle vara rätt för båda parterna i köp/sälj processen.
Emma Walther
Emma Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Ale
.Emma Walther har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 443 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Walther har haft 148 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
443 omdömen om Emma Walther
Väldigt lyhörd för våra behov och önskemål. Underlättade processen så köp och kontraktsskrivning gick enkelt och smidigt.
We had an excellent experience buy out first house in Sweden Emma Walther. From the very beginning, they were professional, knowledgeable, and always available to answer our questions. They kept us informed throughout the entire process, offered great advice, and made what could have been a stressful experience feel straightforward, smooth and well managed
rekommenderar starkt ☀️☀️☀️☀️☀️
Vi är väldigt nöjda med Emma som hjälpte oss att köpa hus. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor genom hela processen. Vi kände oss trygga från början till slut och kan varmt rekommendera henne vidare. She is amazing. Tack så mycket Emma !
Hon gav verkligen allt för att få min lgh såld till det priset vi hade kommit överens om! Tack!
Emma är en skicklig, kunnig och trovärdig mäklare som har ett gott grepp på sitt arbete. Hon är bra en samordnare och strävar efter att erbjuda helhetslösning. Dessutom är hon mycket trevlig 😊
Kan beskriva Emma som en engagerad och professionell mäklare som har visat stort engagemang i det arbetet som hon har gjort för oss. Det är en mäklare som vi med glädje kan rekommendera till andra som skall köpa eller sälja en fastighet, då hon har lämnat bra feedback på det hon håller på med.
Hon är trevlig och hon försökte inte få oss att betala mer. Saklig och snabb på att svara när vi ringde det är en jätte positivt. Verkar inte avvig alltså så att man inte känner att man stör eller så Mvh Linda
Emma är helt enkelt en fantastiskt bra mäklare.