Mycket kompetent och lyhörd mäklare. Dessutom trevlig, rolig och allmänt behaglig. Seriös och jobbar hårt. Lätt att kommunicera med och alltid tillgänglig. Kan varmt rekommenderas.
Jonas Andreasson
Jonas Andreasson är mäklare på Fastighetsbyrån Ale
.Jonas Andreasson har varit registrerad mäklare sedan 2006-10. Jonas Andreasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.5. Jonas Andreasson har haft 13 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
110 omdömen om Jonas Andreasson
Tillmötesgående, lättsam och skötte hanteringen på bästa sätt för oss.
Väldigt trevlig och tillmötesgående!
Vi upplevde Jonas som väldigt rörig svår att förstå och ej påläst, med bristande kunskap. Han hade sällan svar på frågor och kom sent till visningarna. Var ej nåbar på morgon eller förmiddagar och saknar förmåga att återkoppla även om han lovat det. Pressade på försäljningsprocessen helt i onödan.
Jonas är en bra mäklare för han har kunskaper inom sitt arbete som gör det enklare för oss köpare/säljare. Han har en god personlig som gör att det känns bra hela vägen genom sitt bostadsköp. Jag kan starkt rekommendera Jonas som din mäklare.
Tack Martin, det var roligt att samarbeta med dig och hjälpa till med ditt köp.
Han jätte bra , trevlig , hjälpsam och jätte nöjda 🙏👌👍💐
Snabba svar, trevligt bemötande. Väldigt nöjd som förstagångs köpare
En Mäklare i toppklass som svara på allt man behöver veta som förstagångsköpare. Jag kan varmt rekommendera Jonas
Mycket god bemött av mäklaren. Hade inga speciella förväntningar. Mycket lätt och luftigt med kommunikationen svarade nästan allltid när jag svarade och det var inte svårt att få fram det jag vikle med mäklaren.
Erfarenhet av området och realistisk inställning till antalet/ vilka spekulanter som var intresserade.