Mycket trevligt bemötande. Mycket kunnig, hjälpsam och förtroendeingivande. Vi fick snabbt svar på alla frågor vi hade och stöd i hur vi skulle gå vidare i processen. En mycket bra mäklare som tog hand om oss på bästa sätt i vår försäljning.
Katarina Nyberg Grabner
Katarina Nyberg Grabner är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika
.Katarina Nyberg Grabner har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Katarina Nyberg Grabner har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 234 omdömen med ett betyg på 4.8. Katarina Nyberg Grabner har haft 70 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
234 omdömen om Katarina Nyberg Grabner
Det har fungerat kanonbra från första kontakt till försäljning av vår villa.
vi blev proffsigt och trevligt bemötta genom hela processen
Positiv. Erfaren. Trevlig. Bra kontakter Bra om hon svarar i telefonen lite oftare
Fått väldigt bra hjälp av Katarina genom hela resan i mitt husletande. Alltid bra bemött och dom få gånger hon själv inte kunnat svara eller närvara, har hennes duktiga kollegor ställt upp i hennes ställe med kort varsel.
Trevlig i sitt bemötande och professionell i sitt yrke/ Björn
Katarina ger alltid ett proffsigt och varmt intryck. Vi har tittat på flera hus med henne och hon har koll på vad vi söker. Det känns tryggt att ha Katarina som mäklare.
Trevligt enkelt och hjälpsam
Katarina Nyberg Grabner är en mycket vänlig mäklare. Hon har kompetent och tillförlitligt följt mig genom hela processen. Jag kan utan tvekan rekommendera henne!
Mycket trevlig, stöttade oss väldigt bra även om vi ibland inte var de enklaste kunderna.