Niklas Ingemarsson

Niklas Ingemarsson

Niklas Ingemarsson är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika

Niklas Ingemarsson har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Niklas Ingemarsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.7. Niklas Ingemarsson har haft 40 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

149 omdömen om Niklas Ingemarsson

Sedan starten hos Reco 2020
Sascha W
Köpte sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Very nice contact and office, very friendly and competent. Niklas gave all the information we needed and introduced us to the sellers. Thanks for your kind support

Jan Frode T
Sålde sitt hus med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Arvika

Tok litt tid innen annonsen kom ut. Men han er så blid og hyggelig og huset ble solgt til en akseptabel pris. Han var megler når vi kjøpte vårt feriested for 11/12 år siden. Derfor valgte vi han når vi skulle selge et annet hus. Det er han vi ville kontaktet om vi skulle selge noe annet.

Linnea C
Koppom

Smidigt och bra mäklaren. Väldigt lättsam och hjälpte oss bra med allt. Simpel is the best 🥰

Carina K
Koppom

Profesjonell. Kan sitt yrke. Vi er veldig fornøyde.

Eva S
Glava

Professionell, klok, vänlig, tålamod.

Per M
Charlottenberg

Vi har haft kontakt med Niklas i många ärenden gällande fastigheter och det funkar bra 👍🏻

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Högåsen

•5/5 poäng för tålamod •bra information •tydlig

Anne Kari S
Åmotfors

Han har gjort en bra jobb. Har forklart meg noen forskjeller mellom svensk og norsk bolighandel som jeg ikke kjente til.

Niclas J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Ingemarsson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Högåsen

Bra +++++ ………………………………………………..

Peter B
Centralt

Det funkade bra med Niklas på visningen, han tog sig tid att visa upp alla utrymmen och det fungerade bra när vi kom till avslut och jag köpte bostadsrätten och vi skrev kontrakt.