Sandra Svensson

Sandra Svensson

Sandra Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Arvika

Sandra Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Sandra Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.8. Sandra Svensson har haft 48 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

118 omdömen om Sandra Svensson

Sedan starten hos Reco 2023
Karl-Oskar D
Åmotfors

Precis så som man vill att det ska vara när man säljer sitt hus. Tryggt och enkelt. Mycket bra bemötande.

Josefine L
Åmotfors

Sandra Svensson på Fastighetsbyrån i Arvika gav ett mycket professionellt och tryggt intryck under hela försäljningsprocessen. Hon var engagerad, lätt att få tag på och höll mig uppdaterad hela vägen. Väldigt nöjd med hennes arbete och rekommenderar henne varmt!

Beate P
Älgå

Sandra hjälpte oss på ett mycket vänligt, kompetent och engagerat sätt... tack så mycket för det!

Jeanette F
Köla

Jag har blivit mycket väl bemött på professionellt och ödmjukt sätt. Sandra är kunnig och bra på att kommunicera samt förklara var i processen vi befinner oss mm. Sandra får högsta betyg av mig! :)

Sandra P
Älgå

Sandra is very Kind and helpful! We enjoyed the meetings with her and she gives us good advice ! Thank you Sandra

Carina O
Charlottenberg

Jättebra mäklare förklarar tydligt

Per-Erik J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Svensson en del av Fastighetsbyrån Arvika
Agneteberg

Bra, gick igjennom kontrakten mycket bra med oss.

Siri F
Glava

Jeg er svært fornøyd med servicen og samarbeidet med megleren. Mvh Siri Fjeseth

Klara B
Åmotfors

Lättvindig och trevlig! Gjorde husköpet lätt och säkert för oss!

Marita Å
Jössefors

En trevlig upplevelse Sandra bemötte mig bra. Hon förklarade om det var något man funderade över. Försäljningen gick väldigt fort och vi fick ett bra pris. Vi har bara en bra upplevelse av Sandra.