Did amazing with Maria, we got many ups and down but Maria managed it very calmly & positively.
Fastighetsbyrån Båstad
Här i Båstad hittar du ett landskap utöver det vanliga, med hav klippor och obrukad jord. Vi på Fastighetsbyrån har ett brett kontaktnät här i området och vi utför affären på ett engagerat och noggrant sätt. Har du speciella önskemål? Inga problem, vi är vana att skräddarsy våra tjänster efter varje unik kund och affär! Vi...
300 omdömen om Fastighetsbyrån Båstad
Sedan starten hos Reco 2014
Maria är trygg och kunnig, hennes engagemang är stort genom hela resan. Varma rekommendationer från mig!
Supertrevlig och fint stöd genom hela processen!
Kompetent och trevlig mäklare som jag kände mig trygg med genom hela processen. Allting gick smidigt. Den totala upplevelsen av köpet är mycket positiv.
Jag fick ett mycket bra intryck av henne första gången vi sågs. Hon är duktig och grundlig. Återkopplar snabbt och redovisar hur visningarna gått. Vid försäljningen gick vi noggrant igenom alla punkter. Jag har ingenting att anmärka på och kan varmt rekommendera henne.
Full belåtenhet med hela försäljningen av bostaden
Trevlig, informativ och hjälper till att allt går smidigt.
Proffsigt intryck, bra dialog, smidig.
Mycket proffsig och smidig i hantering av ärendet. Snabb och korrekt återkoppling, hög kompetens och kan svara på alla frågor. Vi är mycket nöjda med Susanne och har stort förtroende för henne och kan varmt rekommendera henne.
Engagerad och framåt inte påflugen, trevli gt bemötande
Bra service och information om allt
Professionell, snabb och mycket bra på kommunikation
Jag trivs med Maria som mäklare. Vi har både köpt och sålt med henne. Hon är engagerad, ärlig och uppriktig. Jag upplever henne också som mycket kunnig och med ett stort kontaktnät, viktigt när man själv inte är från trakten!
Johan was very responsive and specially efficient in such a short time. Very nice to deal with him!
Johan är mycket trevlig, professionell, lyhörd och kommunikativ, han höll oss ständigt uppdaterade genom hela processen och får därför de bästa rekommendationer.
Väldigt positiv och engagerad mäklare som gav ett proffsigt och lättsamt intryck. Både vi och hon hade nog förhoppningar på att fler spekulanter skulle vara med och buda på våran lilla pärla men marknaden är nog inte där ännu.
En utmärkt mäklare som är både trevlig och hjälpsam person .
Professionell och engagerad mäklare.
Väldigt engagerad och tålmodig Saklig ,påläst med ett glatt humör Smidig och snabb kontraktsskrivning
Susanne, så profsig, så behaglig och jag förstår en enorm erfarenhet, kunde inte få en bättre mäklare. En tjej man bara tycker om.
Susanne har varit en fantastisk klippa för mig under min försäljning . Och hon har hjälpt mig varje steg på vägen så att det skulle bli så bra som möjligt för mig och även för min köpare. Jag kan rekommendera Susanne skarpt.
Engagerad och kunnig mäklare som skapar en trygghet när man ska göra sin bostadsaffär. Kan varmt rekommendera Susanne!
Väldigt hjälpsam, förstående och tålamodig person. Professionell mäklare. Allmänt duktig.
Mycket bra bemötande och goda inputs gällande försäljningen.
Mycket bra bemötande och goda inputs gällande försäljningen.
Väldigt trevligt och flexibel 👍🏻
Johan ger ett seriöst och professionellt intryck. Skötte den här affären mycket bra!
Jag kände stor tillit till Johan. Han var tydlig i sin kommunikation, återkopplade snabb och var överlag toppen att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Han ingav förtroende och det visade sig på många sätt. Genom sitt engagemang, tjänstvillighet och sitt öppna trevliga bemötande genomförde han vårt uppdrag på bästa tänkbara sätt.
Bra och trevligt bemötande. Snabb återkoppling.
Professionell, påläst, seriös och trevlig.
En bra och kunnig mäklare, hjälpsam trevlig och återkopplar alltid väldigt snabbt. Lösningsorienterad och lyhörd. Rekommenderas
Johan har genom hela processen varit superprofessionell och lyhörd. Han svarar alltid i telefonen och kvickt på mail och sms. Han är lugn och inte för pushig, superbehaglig mot alla parter. Jag kommer välja Johan igen när vi ska sälja nästa objekt och rekommenderar honom till alla.
Vi tycker allt har fungerat jättebra! Trevligt bemötande!
Mycket trevlig och professionell mäklare! Lätt att få kontakt med och fick alltid svar på våra frågor. Vi är väldigt nöjda
Bra mäklare som engagerar sig i försäljningen. Lätt att prata med och lyssnar på de synpunkter man själv har.
Han var kunnig, trovärdig och lätt att komma i kontakt med.
Jag fick förtroende för Johan vid första mötet. Han var tillmötesgående, intresserad och hade tid för mig under samtal och möten. En toppen mäklare!
Jag tycker Johan är personlig och tar sig tid att lyssna o förklara..Han är också tydlig och strukturerad, jag fick förtroende för honom. Vet inte riktigt vad jag skall skriva mer.
Tillmötesgående vänlig& lugn uppskattade att han kom hem till mig; Eftersom att jag brutit min arm
Väldig trevlig, extremt fin service, lyssnar på vad alla säger, sätter in sig i ens situation och hjälper en! Mer än nöjd
Hon var väldigt bra, kunnig och tillmötesgående
Susanne svarade och återkopplade mycket snabbt och tydligt vid vår förfrågan. Allt har varit tydligt och professionellt genom hela vår process och vi kan varmt rekommendera Susanne som mäklare.
Trevlig kunnig och väl avvägd i sitt agerande Mycket bra
Johan har varit väldigt professionell hela tiden. Han förstod mina behov från början och det hjälpte mycket i processen. Han har hållit mig uppdaterad hela tiden och gett mig goda råd. Jag är mycket tacksam för hans arbete och vill jättegärna rekommendera honom som mäklare.
Varit toppen längs hela vägen! Kan varmt rekommendera 👍
En kunnig och trevlig person och tillmötesgående på alla sätt och vis.Man fick förtroende för honom.Rekommenderas varmt
En kompetent och bra mäklare.Han levde upp till våra förväntningar.
Han är en duktig och påläst Mäklare. Sätter kunden i focus med att på ett lugnt och trevligt sätt förklarar hur man går tillväga när man ska köpa en lägenhet eller ett hus. Förhandlar bra villkor så att kunden känner sig trygg och nöjd.
Bra och vänligt bemötande. Ingenting att anmärka på utan allt fanns på plats utifrån förväntningar. Kan starkt rekommendera Susanne som mäklare.