Did amazing with Maria, we got many ups and down but Maria managed it very calmly & positively.
Maria Ståhl
Maria Ståhl är mäklare på Fastighetsbyrån Båstad
.Maria Ståhl har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Maria Ståhl har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.6. Maria Ståhl har haft 16 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
17 omdömen om Maria Ståhl
Maria är trygg och kunnig, hennes engagemang är stort genom hela resan. Varma rekommendationer från mig!
Supertrevlig och fint stöd genom hela processen!
Kompetent och trevlig mäklare som jag kände mig trygg med genom hela processen. Allting gick smidigt. Den totala upplevelsen av köpet är mycket positiv.
Jag fick ett mycket bra intryck av henne första gången vi sågs. Hon är duktig och grundlig. Återkopplar snabbt och redovisar hur visningarna gått. Vid försäljningen gick vi noggrant igenom alla punkter. Jag har ingenting att anmärka på och kan varmt rekommendera henne.
Bra service och information om allt
Professionell, snabb och mycket bra på kommunikation
Jag trivs med Maria som mäklare. Vi har både köpt och sålt med henne. Hon är engagerad, ärlig och uppriktig. Jag upplever henne också som mycket kunnig och med ett stort kontaktnät, viktigt när man själv inte är från trakten!
Väldigt positiv och engagerad mäklare som gav ett proffsigt och lättsamt intryck. Både vi och hon hade nog förhoppningar på att fler spekulanter skulle vara med och buda på våran lilla pärla men marknaden är nog inte där ännu.
Professionell och engagerad mäklare.