Har träffar många mäklare genom åren, kollat många hus både till eget bruk och till vår son. Tyvärr har de både varit dåligt pålästa om objekten och vad som gäller vid försäljning mm. Tyvärr har de även sagt direkta osanningar. Men en dag när det var tid att sälja vårt hus träffade vi Oskar. Trevlig, saklig och kunnig och servicemained. En stor eloge till honom som oxå visade att rätt man på rätt plats. Önskar honom all lycka med kommande objekt.
Oscar Månsson
Oscar Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Bjuv
.Oscar Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Oscar Månsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Månsson har haft 54 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
151 omdömen om Oscar Månsson
Den bästa mäklaren som finns! Han svarar alltid på frågor och är väldig duktig, helt klart den bästa mäklare jag har haft, jag köpte via honom och sålde hus via honom, kan starkt rekommendera till alla!
Trevlig, kompetent, engagerad, flexibel
Mycket trevlig mäklare snabbt behandlar vå försäljning lyssnat på våra krav kan varmt rekommenderas
Mycket bra bemötande med otroligt snabb återkoppling vi affär vid köp av en bostadsrätt
Oscar är ambitiös, trevlig, snabb och tillmötesgående, svarar snabbt på mail eller annan kommunikation. Rekommenderas verkligen!
Haft med Oscar o göra tidigare i andra bostadsköp. Kort o gott är det en bra mäklare med goda möjligheter att få affärer att ro i hamn.
Oscar Månsson på Fastighetsbyrån i Bjuv var väldigt bra. Han var hjälpsam, tydlig och gjorde hela köpet smidigt. Jag är mycket nöjd.
Oscar Månsson har verkligen gjort sitt yttersta, för att sälja vårt hus, trots mycket olika händelser så har han på ett organiserad och lugn sätt kämpat vidare tillsammans med oss, tills vi sålde huset. Alltid, trevlig och saklig, vid alla bemötanden. Rekommenderar varmt Fastighetsbyrån i Bjuv, med Oscar Månsson i spetsen.
Hjälpsam, professionell och trevligt bemötande som gjorde mig trygg i min affär.