Tina Leo

Tina Leo

Tina Leo är mäklare på Fastighetsbyrån Bjuv

Tina Leo har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Tina Leo har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Tina Leo har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

59 omdömen om Tina Leo

Sedan starten hos Reco 2019
Shuhrete L
Billesholm

Bra bemötande, trevlig och bra erfarenhet. Alltid tillhanda när man behöver hjälp om frågor och svar. Varmt rekommenderat ❤️

OLENA I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Leo en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Bjuv

Tina är en fantastisk mäklare. Hon är pålitlig, lyhörd, och mycket kunnig. Med sitt engagemang och sin värme hjälper hon sina kunder.

Alaa B
Billesholm

Vi hade en mycket positiv upplevelse med Tina Leo på Fastighetsbyrån i Bjuv. Hon var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela köpprocessen. Tina levde upp till våra förväntningar med snabb återkoppling, god vägledning och ett trevligt bemötande. Vi kände oss trygga under hela köpet av huset på Prästkragegatan 7. Stort tack för all hjälp!

Kifah Youssef M

JAG KAN BARA GE HENNE BÄSTA OMDÖME

Eva K P
Ekeby

Jag är mycket nöjd med såväl bemötande, tydlighet och genomförandet av försäljningen av huset. Det har varit lätt att nå Tina när så har behövts vilket jag uppskattar mycket. Kan varmt rekommendera Tina Leo som mäklare.

Maria N
Billesholm

Ödmjuk, rak och drivande på ett bra sätt.

Karin V E
Bjuv

Mycket trevlig,lätt att prata med o väldigt tydlig med allt. Man känner sig väl omhändertagen.

Denice A
Ekeby

Professionell och kunnig. Kände mig trygg genom hela processen.

Michaela J
Bjuv

Mycket bra kommunikation, snabb återkoppling, bra bemötande! Väldigt nöjd!

Thomas P N

Snabb försäljning,proffsigt, bemötande