Fastighetsbyrån Bjuv

Fastighetsbyrån Bjuv

• BadgeEightYears
4.6
Ring 042-830 30 Dela

Vi på Fastighetsbyrån är din mäklare i Bjuv. För oss är trygghet, förtroende och affärsmässighet de ständiga ledorden som vi alltid siktar mot. Vi värdesätter alltid personlig kontakt och ser varje affär som unik. Om du är intresserad av bostadsmarknaden i Bjuv är det oss du ska kontakta. Här hittar du engagerade och välutbildade...

268 omdömen om Fastighetsbyrån Bjuv

Sedan starten hos Reco 2013

Cecilia J
Kvidinge

Oscar är väldigt trevlig och lättsam. Han hade koll på läget utan att vara påträngande.

Kristina K
Bjuv

Bra bemötande, kunnig, lugn, förklarar, tydlig och proffsig ! Fina bilder på lägenheten! Mycket bra att han förklarade och läste upp vissa stycken vid överlåtelseavtalet! Med vänlig hälsning, Kristina

Shuhrete L
Billesholm

Bra bemötande, trevlig och bra erfarenhet. Alltid tillhanda när man behöver hjälp om frågor och svar. Varmt rekommenderat ❤️

Jimmy N

Rak och enkel kommunikation 👍

Eleanor C
Billesholm

Trevlig, flexibel och lösningsorienterad!

OLENA I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Leo en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Bjuv

Tina är en fantastisk mäklare. Hon är pålitlig, lyhörd, och mycket kunnig. Med sitt engagemang och sin värme hjälper hon sina kunder.

Jonas B
Bjuv

Det jag uppskattar med Oscar är hans tydliga kommunikation, kunskap och ärlighet.

Alaa B
Billesholm

Vi hade en mycket positiv upplevelse med Tina Leo på Fastighetsbyrån i Bjuv. Hon var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela köpprocessen. Tina levde upp till våra förväntningar med snabb återkoppling, god vägledning och ett trevligt bemötande. Vi kände oss trygga under hela köpet av huset på Prästkragegatan 7. Stort tack för all hjälp!

Kifah Youssef M

JAG KAN BARA GE HENNE BÄSTA OMDÖME

Eva K P
Ekeby

Jag är mycket nöjd med såväl bemötande, tydlighet och genomförandet av försäljningen av huset. Det har varit lätt att nå Tina när så har behövts vilket jag uppskattar mycket. Kan varmt rekommendera Tina Leo som mäklare.

Daniel D
Ekeby

Allting har funkat bra med Oscar.

Maria N
Billesholm

Ödmjuk, rak och drivande på ett bra sätt.

Frida B
Bjuv

Väldigt trevlig och hjälpsam . Hjälpte mig med mitt första köp inom bostäder

Ioan D
Åstorp

Fantastisk hjälp vid husköp – rekommenderas varmt! Jag vill varmt rekommendera Oscar Månsken, mäklare hos Fastighetsbyrå Åstorp, som gav ett otroligt professionellt och engagerat stöd under hela processen när vi köpte vårt nya hus. Som köpare kände vi oss trygga från första kontakt – Oscar var tydlig, tillgänglig och svarade alltid snabbt på våra frågor. Oscar var dessutom mycket kunnig om området och hjälpte oss att förstå både huset och processen på ett sätt som gjorde allt mycket enklare. Tack vare Oscar Månsson kände...

Daniel A
Billesholm

Oscar är väldigt proffesionell på sina uppdrag Denna gången gick det väldigt fort och kommer med största sannolikhet anlita honom igen👌🏻 Daniel

Janez K
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv

Engagerande och pålitlig skötte det utmärkt

Karin V E
Bjuv

Mycket trevlig,lätt att prata med o väldigt tydlig med allt. Man känner sig väl omhändertagen.

Denice A
Ekeby

Professionell och kunnig. Kände mig trygg genom hela processen.

Michaela J
Bjuv

Mycket bra kommunikation, snabb återkoppling, bra bemötande! Väldigt nöjd!

Siv S
Billesholm

Mycket trevlig hade inga förväntningar eftersom det är första gången

Barbro E

Tillmötesgående och professionell.

Thomas P N

Snabb försäljning,proffsigt, bemötande

Josefin F
Billesholm

Jag och min sambo har blivit mycket väl bemötta av Tina. Vid själva köpet med säljaren var Tina väldigt noggrann och förklarade hela "gången" vid köpet. Vi träffades på Tinas kontor i Bjuv där Tina hade förberett med kaffe och vatten. Just vid visningen av huset var det mest min sambo som hade frågor men som jag upplevde det så hade Tina svar på de frågor min sambo ställde.

Maria N
Billesholm

Jordnära och ödmjuk säljare som gör husköpet tryggt.

Björn J
Billesholm

Allt har fungerat bra tycker jag

Peter M
Billesholm

Kunde sitt jobb kunnig trevlig på läst

Ella H
Bjuv

Oscar har varit otroligt behjälplig för oss i vårt letande och var faktiskt den som hjälpte oss att hitta vår drömhus. Då vi har letat ett tag men inte lyckats hitta rätt, är vi oerhört tacksamma för all hans hjälp och tålamod med oss längs med vägen. Tack Oscar!

Monika S Å
Ekeby

Tina är en rutinerad mäklare med lång erfarenhet och kunskap. Det gör henne till en professionell mäklare som kan guida köpare och säljare rätt i bostadsdjungeln. För mig innebär det trygghet och tillit i en stor affär där många beslut ska tas. Tina är tillmötesgående och vägledande med stort hjärta i det hon gör.

Ann-kristin V
Ekeby

Vi mötte en glad, trevlig och positiv människa som genom sin optimism peppade oss att göra så bra vi kunde inför försäljningen. Vi fick många tips och goda råd. Visningarna sköttes professionellt. Vi hoppades på en snabb försäljning och det lyckades vår mäklare att genomföra. Vi rekommenderar verkligen Tina Leo.

Inger Constancy S
Ekeby

Toppen och mycket bra , proffsigt

Wahid M
Ekeby

Oscar är alltid positiv och glad, han är en man med mycket tålamod som gör sitt bästa för att gottgöra dig som säljare.

Sara B
Bjuv

Oscar Månsson på Fastighetsbyrån Bjuv rekommenderas verkligen varmt! Från första mötet till avslutad affär var han en trygg och pålitlig genom hela processen. Hans professionalism, vänliga bemötande och expertis gjorde bostadsköpet smidigt och bekymmersfritt. Oscar var alltid snabb i sin hantering, lättillgänglig för frågor och gav värdefulla råd som verkligen hjälpte oss att fatta rätt beslut. Dessutom är han en mäklare med glimten i ögat – hans humor och härliga energi gjorde hela upplevelsen både roligare och mer avslappnad....

Mimoza D
Ekeby

Tina är en professionell och artig person som har en underbar relation med sina kunder. Vi som hennes kunder är mycket nöjda och uppskattar verkligen all hjälp hon osjälviskt har gett oss. Tina har vår uppriktiga tacksamhet och varma rekommendation till Tina till alla hennes framtida kunder.

Jonas P
Ekeby

Väldigt professonell och duktig. Vi är väldigt nöjda med hennes arbete.

Hanna L
Bjuv

Mycket smidig och trevlig. Vi är supernöjd med affären.

Isabell H
Ekeby

Tina är trevlig, informativ, effektiv och saklig som mäklare och har hållit oss ajour om allt hela tiden. Vi har fått klara direktiv om vad vi behövt göra under processens gång vilket inte är så mycket, resten har hon tagit hand om, tryggt och bekvämt för oss. Trodde det skulle vara svårt att sälja eftersom vi bor i ett mindre samhälle med väldigt många hus till salu, men i kombination med Tinas fingertoppskänsla för bästa presentation av huset på nätet och att huset bjuder in till fler möjligheter än att bara bo så gick...

Ingbritt S
Ekeby

Positivt, öppet, seriöst bemötande, tydliga förklaringar, lätt att prata med, Förväntade mig just ett sådant bemötande som jag fick. Önskade stöd o proffsig hjälp i en för mig ovan situation. Allt gick snabbt och smidigt. Försäljningen blev en bra, realistisk affär med Oskar Månssons hjälp.

Mirela L
Bjuv

Väldigt trevlig och hjälpsam! Bra val av mäklare!

Lennart L
Ekeby

Tina är en mycket trevlig o vänlig bra mäklare, jag o min man tycker att Tina har hjälpt oss mycket, vi är mycket nöjda, kan rekommendera Tina. vänlig hälsning Vivi o Lennart.

Kjell Arne A
Bjuv

Mycket bra bemötande. Tina levde upp till vår förväntningar på alla sätt hade bra kontakt med oss och informerade oss och svarade på alla våra frågor.

Rasmus C
Bjuv

Väldigt duktig och trevlig. Hade bra bemötande när vi skulle dit och skriva på papperna

Ulf F
Bjuv

Ger ett mycket förtroende ingivande Intryck och har ett trevligt och rejält bemötesgående. Kort och gott - Högsta betyg.

Sanela T
Kvidinge

Han är duktig och gör sitt jobb.

Patrik P
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv

Oscar gjorde ett bra intryck när vi kom på en försäljning av LGH och därför valde vi att han skulle få ta hand om försäljningen av huset. Han har varit tillmötesgående och ett bra bollplank o hela processen kring pris, läggas ut mm. Kan rekommendera Oscar som en god mäklare

Anna F
Bjuv

Mkt trevlig mäklare. Pedagogisk och ordning och reda.

Mark Nicholas S
Åstorp

Oscar was great and helpful with the purchase process. I would recommend him in the future

Dödsboet Efter Tord T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tina Leo en del av Fastighetsbyrån Bjuv
Billesholm

Bra bemötande och god kontakt ! Fick all hjälp med frågor vi hade! Hela tiden uppdatering om visningar och de framskred!

Widad Nasser Y

Mycket trevlig och kunnig. Mvh Widad Yousef

Marie H
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Månsson en del av Fastighetsbyrån Bjuv

Väldigt duktig och ärlig. Bättre bemötande kan man inte få. Alla förväntningar är uppfyllda. Jag kommer rekommendera honom till alla jag känner

Nikola L
Ekeby

Tina visade oss flera objekt under samma dag hon är professionell, effektiv och erfaren. Till slut valde vi ett objekt som passade oss.