Oscar är väldigt trevlig och lättsam. Han hade koll på läget utan att vara påträngande.
Oscar Månsson
Oscar Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån Bjuv
.Oscar Månsson har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Oscar Månsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Månsson har haft 57 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
127 omdömen om Oscar Månsson
Bra bemötande, kunnig, lugn, förklarar, tydlig och proffsig ! Fina bilder på lägenheten! Mycket bra att han förklarade och läste upp vissa stycken vid överlåtelseavtalet! Med vänlig hälsning, Kristina
Rak och enkel kommunikation 👍
Trevlig, flexibel och lösningsorienterad!
Det jag uppskattar med Oscar är hans tydliga kommunikation, kunskap och ärlighet.
Allting har funkat bra med Oscar.
Väldigt trevlig och hjälpsam . Hjälpte mig med mitt första köp inom bostäder
Fantastisk hjälp vid husköp – rekommenderas varmt! Jag vill varmt rekommendera Oscar Månsken, mäklare hos Fastighetsbyrå Åstorp, som gav ett otroligt professionellt och engagerat stöd under hela processen när vi köpte vårt nya hus. Som köpare kände vi oss trygga från första kontakt – Oscar var tydlig, tillgänglig och svarade alltid snabbt på våra frågor. Oscar var dessutom mycket kunnig om området och hjälpte oss att förstå både huset och processen på ett sätt som gjorde allt mycket enklare. Tack vare Oscar Månsson kände...
Oscar är väldigt proffesionell på sina uppdrag Denna gången gick det väldigt fort och kommer med största sannolikhet anlita honom igen👌🏻 Daniel
Engagerande och pålitlig skötte det utmärkt