Mattias Mardini

Mattias Mardini

Mattias Mardini är mäklare på Fastighetsbyrån Danderyd

Mattias Mardini har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Mattias Mardini har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 406 omdömen med ett betyg på 4.9. Mattias Mardini har haft 53 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

406 omdömen om Mattias Mardini

Sedan starten hos Reco 2022
Julia P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Mörbylund

Riktigt nöjd med Mattias! Han har ett lugn som lugnade mig under hela processen. Han lyckades efter enbart fyra privatvisningar att få in två bud och lägenheten blev såld utan vi ens lagt upp den på Hemnet. Rekommenderar Mattias starkt och kommer absolut att fortsätta använda honom som min framtida mäklare.

Lars Johan H
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Danderyd Klingsta

Mattias arbetar professionellt och med ett stort engagemang.

Alice H
Djursholm

Mattias är en riktigt, riktigt bra mäklare. Från första stund var han en lagmedlem i processen och var realistisk, tydlig och empatisk. Urproffsig hela vägen igenom och jag upplever även att köparen är mycket nöjd, vilket är lika viktigt som att jag är det. Några konkreta saker jag var särskilt tacksam för var att han alltid svarade snabbt (och både klokt och trevligt) på mina tusen frågor, vad de än rörde. Han är sannolikt en god personkännare vilket förbättrar processen för alla inblandade. Gällande de beslut jag behövde...

Svar från Mattias Mardini

Tack så jättemycket för ditt förtroende Alice och grattis till en snabb och smidig försäljning :)

Adrienne D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Mardini en del av Fastighetsbyrån Danderyd
Djursholm

Mattias är en mycket trevlig, tillmötesgående och lyhörd mäklare. Tacksam att mitt första bostadsköp fick ske genom en sådan kompetent person.

Svar från Mattias Mardini

Tack så jättemycket Adrienne, jag är säker på att du kommer älska din nya bostad och att du får många härliga somrar framöver på uteplatsen!

Jenny L
Kevinge

Kunnig och engagerad. Gjorde att försäljningen av min lägenhet gick snabbt och smidigt och med ok resultat trots lite skakigt på marknaden.

Svar från Mattias Mardini

Tack för ditt förtroende Jenny och kul med en väldigt smidig försäljning :)

Lucas S
Mörbybacken

Vi träffades på ett spontant första möte där Mattias kom och presenterade sig och redan efter det så kände både jag och min sambo att om vi säljer så väljer vi Mattias. Nu har vi sålt och med hjälp av Mattias så har det varit en otrolig process. Det gick fort, inget strul och vi fick absolut ett bra resultat på försäljningen. Vi är sjukt nöjda och hoppas att vi får möjlighet att arbeta mer tillsammans med Mattias!

Svar från Mattias Mardini

Tack Lucas, det var ett nöje att hjälpa er och extra kul att vi nådde drömpriset :) nu önskar jag er all lycka i ert framtida sökande efter drömhuset!

Anna M
Mörbybacken

Väldigt trevlig och tillmötesgående! Mycket nöjd!

Svar från Mattias Mardini

Tack Anna och stort grattis till en superfin bostad!

Ulf Stefan S
Charlottenberg

Mycket professionellt bemötande, serviceminded och tillgänglig

Svar från Mattias Mardini

Tack så jättemycket Stefan, Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad :)

Johanna D
Djursholm

Kan varmt rekommendera Mattias som mäklare! Vi hade vårt objekt ute under lång tid och förutsättningarna både på marknaden och för oss som säljare ändrades fram och tillbaka flera gånger. Hela tiden var Mattias ett tryggt och hjälpsamt bollplank vilket vi verkligen uppskattade! Han är dessutom en riktigt trevlig prick! Rekommenderas!

Svar från Mattias Mardini

Tack så jättemycket Johanna och stort grattis till ert nya hem. Det var extra kul att vi kunde hjälpa er köpa och sälja på samma dag!

Isabelle Ö
Djursholm

Mattias är den första och enda mäklaren efter våra 711 visningar som känts genuin från start - slut. Enkel att ha å göra med, snabbare än snabbast på återkoppling av ALLA sorters frågor och alltid med ett leende på läpparna. Han har varit 100% transparent och lyckats få både säljare och köpare väldigt nöjda under hela processen! Både jag och min partner har känt oss otroligt trygga från visning till avtalsskrivning då Mattias både varit påläst strukturerad och lätt att ha att göra med. Bra tempo och inget strul....

Svar från Mattias Mardini

Tack tack tack för ett otroligt fint omdöme Isabelle. Det var mig ett rent nöje att få hjälpa er i köpet av er ny bostad. Jag hoppas ni får många fina somrar på den härliga uteplatsen!