Ebba Bratt
Ebba Bratt är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Ebba Bratt har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ebba Bratt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 5.0. Ebba Bratt har haft 28 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-02
17 omdömen om Ebba Bratt
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Ebba är väldigt professionell och trevlig.
Det gick smidigt att sälja lägenheten och jag blev nöjd med slutpriset. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Ebba är påläst, noggrann och bidrar alltid med ett glatt och härligt humör. Hon har stor dos tålamod och ger inte upp. Jag kände att vad det än gällde så fanns hon bara ett samtal bort.
Under hela säljprocessen har jag känt mig så trygg med Ebba som mäklare! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Jag blev väldigt bra bemött av Ebba då hon inte bara bemötte mig som en kund utan även som en medmänniska!
Alltid tillgänglig och sjukt förstående och snäll trots mina knepiga och jobbiga frågor, tack vare henne hittade jag min perfekta första lägenhet och de tackar jag för 100 gånger om! -
sålde sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Mycket hjälpsam saklig och hade mycket stor förståelse för vår situation även ordna en snabb försäljning med bra utgång för oss
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
hon har väldigt bra erfarenhet.
hon svarade alla våra frågor
hon vet väldigt mycket
vid köpet så förklara hon för oss väldigt bra -
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Jättebra, lätt och smidig process. Lättillgänglig vid frågor och snabb återkoppling.
sålde sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi fick en bra kontakt redan vid första mötet. Ebba är en bra och engagerad säljare! Ger ett seriöst intryck och är kunnig inom sitt område. Vi kan verkligen rekommendera Ebba.
sålde sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Ebba är mycket trevlig ock bemötesgående mycket duktig i sitt yrke naturlig o glad .för mig har hon kämpat med försäljningen jag är mycket nöjd med Ebba
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Väldigt trevligt & varmt bemötande, hjälpsam, informativ & härlig människa rakt igenom!
Trevlig, snabb, lösningsorienterad.