Ebba Bratt

4 år i branschen
Fastighetsbyrån Enköping
Affärer senaste året

Ebba Bratt är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping

Ebba Bratt har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ebba Bratt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 4.8. Ebba Bratt har haft 104 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

261 omdömen om Ebba Bratt

Sedan starten hos Reco 2022
Christer L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Centrum

Ett bra första möte samt en mycket bra och till mötes gående mäklare

Pia L
Centrum

Bra bemötande första gången vi var på en visning. Mycket lyhörd för våra önskemål. Rak och tydlig i sin kommunikation. Snabba återkopplingar på telefon och digitalt. Vid vårt köp av lägenheten på Lilla Vägen visade Ebba ett professionellt agerande och stor kunskap!

Thomas J
Centrum

Bemötandet var jättebra. Snabb återkopplning och smidigt förfarande.

Jacob F
Bredsand

Alltid postiv och lösningsfokuserad. Slutade aldrig att kämpa för att få vår bostad såld. Ebbas insats mer än motsvarade våra förväntningar. Fantastisk!

Barbro Christina E
Bredsand

Snabb, tydlig och trevlig. Känns trygg när man tar ett så stort beslut som husförsäljning.

Alf Kurt E
Bredsand

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Översteg våra förväntningar med råge. Fick fram en köpare på överraskande kort tid. Kan verkligen rekommendera Ebba Bratt.

Robert M
Köpte sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Bredsand

Lätt att ha och göra med, behjälplig hela tiden och lätt att få tag på. Kunnig och är det saker som hon inte kan så kollar hon upp det och återkopplar snabbt

Lina P
Bredsand

Ger snabb återkoppling och gör det lilla extra! Ebba har varit en klippa hela vägen från start till mål.

Joel J
Fanna

En fantastisk mäklare som är engagerad och lätt att samarbeta med. Håller vad hon lovar, återkopplar snabbt efter varje visning och har en positiv energi.

Izuchukwu G
Fanna

Ebba Bratt är väldigt bra mäklare. Hon jobbar hårt dygnet runt och ser till hennes kunder är nöjda med allt. Hon har bra kommunikation och lyhörd. Hon uppdaterar varje steg som händer. Jag rekommenderar henne starkt.