Fastighetsbyrån Enköping
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Vi på Fastighetsbyrån i Enköping är en stor grupp mäklare som arbetar med engagemang och kunskap i varje bostadsaffär. Oavsett om det gäller villa, lägenhet, fritidshus, gård eller skogsfastigheter har vi koll på den lokala marknaden och kan hjälpa dig både vid köp och försäljning.
Tack vare vår erfarenhet i branschen, vårt intresse för fastighetsförsäljning och vår lokalkännedom finns vi för att ge råd och stöd redan från första möte till avslutande administrativa uppgifter efter avslutad affär.
Ring eller kom förbi på en kopp kaffe så kan vi börja diskutera hur vi kan hjälpa just dig!
Utmärkelser
859 omdömen om Fastighetsbyrån Enköping
Sedan starten hos Reco 2013
sålde sitt hus med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Engagerad och trevlig mäklare som har ett bra bemötande och god kommunikation
Vi har blivit bemötta på ett trevligt sätt. Bra information och kommunikation med oss som säljare.
Trevligt bemötande och snabbt agerat!
sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Nathanson en del av Fastighetsbyrån Enköping
Mötte först Victor när vi va spekulanter på en central lägenhet i stan och blev bemötta på ett professionellt och ett förtroendeingivande sätt. Victor vann vårt förtroende och gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet.
Med Victors tydliga återkoppling och driv så så kommer vi inte tveka att ta hjälp utav Victor vid framtida försäljningar/köp. -
Noggrann, tydlig och trevlig! Kommer definitift be honom om hjälp vid framtida försäljningar!
Jätte proffsig och tillgänglig mäklare, rekommenderas varmt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Ebba är väldigt professionell och trevlig.
Det gick smidigt att sälja lägenheten och jag blev nöjd med slutpriset. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Blocher en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi är supernöjda så här långt.
Viktor Nathanson var trevlig, kunnig och professionell. Han tog till våra önskemål vid försäljningen. Han var tillmötesgående.
Vi som säljare var mycket nöjda med Viktors arbete för försäljningen -
köpte sitt hus med hjälp av Victor Nathanson en del av Fastighetsbyrån Enköping
En väldigt bra och trevlig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Ebba är påläst, noggrann och bidrar alltid med ett glatt och härligt humör. Hon har stor dos tålamod och ger inte upp. Jag kände att vad det än gällde så fanns hon bara ett samtal bort.
Under hela säljprocessen har jag känt mig så trygg med Ebba som mäklare! -
köpte sitt hus med hjälp av Victor Nathanson en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi köpte ett underbart hus via Victor. Victor är supertrevlig, ödmjuk, lyhörd och alltid tillgänglig. Victor hanterar bostadsaffär på ett professionellt sätt i alla detaljer. Han hade alltid tid att på ett bra sätt resonera om saker, höll reda på alla detaljer under försäljningens gång.
Vi kan inget annat än rekommendera Victor. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Jag blev väldigt bra bemött av Ebba då hon inte bara bemötte mig som en kund utan även som en medmänniska!
Alltid tillgänglig och sjukt förstående och snäll trots mina knepiga och jobbiga frågor, tack vare henne hittade jag min perfekta första lägenhet och de tackar jag för 100 gånger om! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Nathanson en del av Fastighetsbyrån Enköping
bra, informativ, trevlig, påläst
Mycket proffsigt och ödmjukt bemötande.
Vi hade höga förväntningar trots det känsliga läget på bostadsmarknaden. Vilket Victor nästan lyckades leva hela vägen upp till.
Mycket nöjd då vi hamnade väldigt nära vårat utgångspris, proffsigt bemötande. -
sålde sitt hus med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi har fått ett trevligt och fint bemötande han har haft kontinuerlig kontakt, vi har känt oss trygga med hans arbete och kan rekommendera honom till andra.
sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Blocher en del av Fastighetsbyrån Enköping
Trevlig med bra kontakt och bemötande, kunnig och öppen för kundens önskemål och med egna kloka förslag.
Rebecca är en glad, trevlig och utåtriktad person som är påläst för sitt uppdrag. Kunde svara på alla frågor som vi hade gällande bostaden.
Vi har anlitat Fastighetsbyrån tidigare och har aldrig haft något att klaga på, så våra förväntningar var besvarade.
Har som sagt var inte något att klaga på, Rebecca har varit öppen och gett oss all den service som vi tycker att man ska få av en mäklare. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Blocher en del av Fastighetsbyrån Enköping
Har både köpt och sålt objekt genom Fastighetsbyrån och med hjälp och stöd av Rebecca Blocher. Hon har visat på kompetens och ödmjukhet . Rebecca har levt upp till mina förväntningar vad gäller råd och kunnighet samt när kunskap inte funnits tagit reda på fakta och då levererat med trovärdighet.
Sammanfattningsvis har mina affärer med Fastighetsbyrån och genom Rebecca Blocher känts som en ”trygg affär” . -
köpte sitt hus med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
Skulle verkligen rekommendera John som mäklare! Trevligt bemötande, snabb återkoppling och god kunskap!
sålde sitt hus med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
Professionell mäklare som känns väldigt trygg. Håller bra kontakt med uppföljning hur det går. Rekommenderas varmt!
En perfekt mäklare som alltid finns till hands för att hjälpa till med sitt kunnande så med andra ord Kunnig, Proffsig, Hjälpsam, Trevlig! Stort tack till Renée ❤️
sålde sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Mycket hjälpsam saklig och hade mycket stor förståelse för vår situation även ordna en snabb försäljning med bra utgång för oss
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
hon har väldigt bra erfarenhet.
hon svarade alla våra frågor
hon vet väldigt mycket
vid köpet så förklara hon för oss väldigt bra -
köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Blocher en del av Fastighetsbyrån Enköping
Glad och pigg. Gör sitt yttersta och finns ofta tillgänglig på kort varsel oavsett dag.
köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Blocher en del av Fastighetsbyrån Enköping
Trevlig mäklare som tagit sig tid att svara på frågor guidat oss igenom vårt första husköp.
Viktor var lugn och saklig. Påläst och bra redogörelse visste vad han pratade om. Lätt att förstå vad han säger. Mycket bra personlighet.
Rebecca har varit helt fantastisk under hela processen. Raka budskap, bra information och bra hjälp. Skulle definitivt anlita hennen igen.
Har bara positivt att säga om Victor och hans insats. Tillgänglig och engagerad med snabba återkopplingar och ordning och reda. Tydlig och enkel att samarbeta med. Mina varmaste rekommendationer!
Mycket professionell och trevlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Alltid trevligt bemött, fått svar på det jag funderade över.
Bra samt seriöst bemötande. Riktigt bra mäklare!
Jag känner mig trygg med Victor som mäklare. Han verkar trygg i sin roll, lättsam och glad.
sålde sitt hus med hjälp av Christina Segerstedt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Lättsam att samarbeta med. Pålitlig med snabba svar. Glad, trevlig och har ett bra och positivt kundbemötande.
Victor gjorde sitt jobb, varken mer eller mindre. Fick ett bättre bemötande än vid tidigare affärer med samma byrå!
Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare
Mycket bra kommunikation och information under hela processen
Rekommenderas starkt -
sålde sitt hus med hjälp av Victor Nathanson en del av Fastighetsbyrån Enköping
Victor är påläst och har en ödmjukhet som tilltalar mig. Hans byrås upplägg av ersättning känns seriöst där det är klart vad det kommer att kosta. Det har varit en trevlig försäljningsresa trots att det efter Victor och vi bestämt oss råkade ut för några oförutsedda händelser så som kriget i Ukraina, räntehöjningar, inflationen mm. Vi är nöjda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Jättebra, lätt och smidig process. Lättillgänglig vid frågor och snabb återkoppling.
trevligt tidlig och proffsig man får all info va man behöver
Victor har verkligen vinnlagt sig om att hitta intresserade köpare även i tuffa tider och svarar alltid utförligt på frågor som uppstår under resans gång. En rutinerad mäklare som tar sitt uppdrag på största allvar och ger ett både professionellt och vänligt intryck. Kan varmt rekommendera.
sålde sin lägenhet med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
Blir alltid väl bemött av John. Han håller mig alltid informerad om hur det går med försäljningen och finns alltid tillgänglig för frågor.
köpte sitt hus med hjälp av Renée Claesson-Ribring en del av Fastighetsbyrån Enköping
Proffesionell och trevlig, alltid tillgänglig och snabb återkoppling vid frågor mm,.
Hel nöjd👍👍 -
Jag var köpare i detta fall, köpet är inte helt klart ännu. Men hittills har allt gått bra.
(Dock som alla andra mäklare i Enköping svårt att svara i telefonen..) -
Väldigt gott bemötande från Victor överlag. Tydlig planering och uppföljning, tog initiativ och hade en positiv attityd på trots en svår marknad. Motsvarade mina förväntningar med god marginal.
sålde sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi fick en bra kontakt redan vid första mötet. Ebba är en bra och engagerad säljare! Ger ett seriöst intryck och är kunnig inom sitt område. Vi kan verkligen rekommendera Ebba.
Hög servicenivå, kompetent, tillgänglig och trevlig.
sålde sitt hus med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi har både sålt och köpt fastighet med hjälp av John och är mycket nöjda. Proffesionellt bemötande och alltid snabba, ärliga och raka svar på frågor och funderingar. Med John känner man sig i trygga händer både som säljare och köpare.
köpte sitt hus med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
Vi kom i kontakt med John när vi köpte ett hus. Under hela processen har John varit professionell, lyhörd och hjälpsam. Han hade god kunskap om huset, tidigare fastighetstransaktioner och hur man bäst tar hand om fastigheten efter köpet. Detta, trots att vi var köparna i affären. Han sydde ihop allt bra och har lämnat både oss och, till synes, säljarna nöjda. Kan varmt rekommendera John som mäklare i Enköpings-trakten.
sålde sitt hus med hjälp av Ebba Bratt en del av Fastighetsbyrån Enköping
Ebba är mycket trevlig ock bemötesgående mycket duktig i sitt yrke naturlig o glad .för mig har hon kämpat med försäljningen jag är mycket nöjd med Ebba
köpte sitt hus med hjälp av John Ekblad en del av Fastighetsbyrån Enköping
John upplevs som noggrann och seriös, men också mycket trevlig.