Ebba är en mycket kunnig och engagerad mäklare som hade bra koll på alla detaljer genom hela köpet. Professionell, tillgänglig och samtidigt väldigt trevlig att ha att göra med. Kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera.
Ebba Bratt
Ebba Bratt är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Ebba Bratt har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ebba Bratt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 212 omdömen med ett betyg på 4.9. Ebba Bratt har haft 95 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
212 omdömen om Ebba Bratt
Väldigt tillmötesgående och enkel att ha att göra med. Svarar snabbt vid kontakt. Trevlig och kommer med bra tips och input.
Ebba är en driven mäklare som kämpar på och ger det bästa stöd man kan tänka sig vid en försäljning både som säljare och köpare. Kan stark rekommendera henne.
Väldigt proffsig,lyhörd och tillgänglig
Mycket professionell och väldigt pålitlig. Vänlig men bestämd och har dessutom humor, vilket aldrig är att förakta.
Ebba var mycket professionell men samtidigt personlig och trevlig i bemötanadet. Duktig på att återkomma regelbundet med uppdateringar så att jag som köpare kunde känna mig lugn över processen. Kan absolut rekommendera henne som mäklare.
Engagerad, tillgänglig och passionerad mäklare.
Toppen mäklare, mycket hjälpsam
Vi är mycket nöjda med Ebba Bratt i samband med vårt lägenhetsköp. Hon har varit professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen, med snabb och kontinuerlig återkoppling. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera henne för framtida köp/försäljningar.
Superbra! Hela processen med Ebba gått jättebra och vi är mycket nöjda. Rekommenderar starkt!