Maria Lundkvist

Maria Lundkvist

Maria Lundkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping

Maria Lundkvist har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Maria Lundkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Lundkvist har haft 55 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

41 omdömen om Maria Lundkvist

Sedan starten hos Reco 2024
Fredrik P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Centrum

Bra service och lätt att få tag på.

Tewodros M
Romberga

Jag upplever Maria som trovärdig vilket är en egenskap jag värderar mer än allt annat

Ulla S

Är mycket nöjd med möten som vi haft.Mvh Ulla Skogh

Birgitta S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Centrum

Marie är en mycket proffsig mäklare ! Inlyssnande och lyhörd för säljarens synpunkter. Ger bra råd. Lätt att kommunicera med. Lugn och saklig. Har löpande gett mig information om hur försäljningen fortskridit, vilket varit mycket värdefullt. Varit tillgänglig och nåbar under hela processen. Uppfyllt alla mina förväntningar med råge! Maria gör ett fantastiskt arbete och kan varmt rekommenderas!

Nina L
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Hummelsta

Maria är en trevlig, tydlig, ärlig och engagerad mäklare. Hon är snabb på att återkoppla och gör allt för att det ska kännas bra med försäljningen. Maria känns alltid glad och positiv när man har kontakt med henne. Jag är jättenöjd med allt jobb hon lagt ner, med superfin annonstext och fin ritning av planlösningen.

Erika V
Korsängen

Maria var påläst och väldigt tillmötesgående

Jonathan Ö
Munksundet

Trevlig, tillmötesgående och tillgänglig.

Katarina B
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Enköping

Från första kontakt fram till budgivning har Maria varit närvarande, tydlig, lugn stabil och hjälpsam. Lösningsorienterad och nåbar! Det har känts väldigt tryggt att gå igenom den omvälvande processen med henne som mäklare. Rekommenderas helhjärtat!

Conny L
Centrum

Tydlig saklig proffsig bra. Trevligt bemötande utan att vara så där mäklar sliskig.

Leif S
Romberga

Väldigt bra mäklare.Förklrade allt som ingår mycket bra.Snabb kontakt med köpare och en snabbt kontakt för att träffas och skriva kontrakt.Högsta betyg till Maria.Mvh.Leif Smedberg.