Maria lyckades sälja vår bostad väldigt snabbt till ett pris som blev över förväntan. Tack Maria
Maria Lundkvist
Maria Lundkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Maria Lundkvist har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Maria Lundkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Lundkvist har haft 63 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
62 omdömen om Maria Lundkvist
Trevlig och engagerad. Vi har bara positivt att säga om hennes bemötande, arbete och hur hon hanterade vår försäljning. När vårt hus som skulle säljas besöktes av folk som valde att på eget bevåg gick in i våra utrymmen när det inte var visning så åkte hon ut för att kontrollera och hysa iväg folk trots att hon hade annat att göra.
Tydlig, lugn, kunnig, engagerad. Vi är mycket nöjda.
Trevlig,lätt att prata me,är hjälpsam
Väldigt trevlig och driven! Otroligt duktig med uppföljningar och svarar alltid snabbt när det finns några frågor eller funderingar. Kunde inte önska något mer!
En jättetrevlig mäklare med stort tålamod och ett lugn som hjälpte mig som är både otålig o hetsig. Det tog lång tid att sälja lägenheten men Maria fanns alltid där för att stötta Kan varmt rekommendera Maria för fastighetsaffärer
Kommer varmt rekommendera Maria till alla. Hon är otrolig!!
Supertrevlig. Svarar på alla frågor och har varit lätttillgänglig. Supernöjd!
Jag är mycket nöjd med min mäklare. Professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Ett riktigt bra jobb som jag varmt kan rekommendera.
Allt har varit superbra. Enkelt, smidigt och hon har varit väldigt enkel att prata med