Maria Lundkvist

Maria Lundkvist

Maria Lundkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping

Maria Lundkvist har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Maria Lundkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Lundkvist har haft 55 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

36 omdömen om Maria Lundkvist

Sedan starten hos Reco 2024
Erika V
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Korsängen

Maria var påläst och väldigt tillmötesgående

Jonathan Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Munksundet

Trevlig, tillmötesgående och tillgänglig.

Katarina B
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Enköping

Från första kontakt fram till budgivning har Maria varit närvarande, tydlig, lugn stabil och hjälpsam. Lösningsorienterad och nåbar! Det har känts väldigt tryggt att gå igenom den omvälvande processen med henne som mäklare. Rekommenderas helhjärtat!

Conny L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Centrum

Tydlig saklig proffsig bra. Trevligt bemötande utan att vara så där mäklar sliskig.

Leif S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Romberga

Väldigt bra mäklare.Förklrade allt som ingår mycket bra.Snabb kontakt med köpare och en snabbt kontakt för att träffas och skriva kontrakt.Högsta betyg till Maria.Mvh.Leif Smedberg.

Angelique K
Munksundet

Fick toppenhjälp av Maria med försäljningen av min lägenhet! Hon har skött allt supersmidigt och professionellt, det kändes lugnt och som att jag hade stöttning genom hela processen.

Eva P
Munksundet

Superproffsig och kan verkligen sitt jobb. Är så nöjd och har fått den hjälp jag behöver och mer därtill. Full med empati, lugn och hjälper gärna till! Högsta betyg till Maria!

Kevin H
Romberga

Jättetrevlig och hjälpsam, förklarar bra, lugn, svarar snabbt på meddelanden och samtal, svarar på frågor och tar reda på svaren om hon inte har dem på hand, känns pålitlig.

Maikel K
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundkvist en del av Fastighetsbyrån Enköping
Grillby

Vi tror inte att Maria är en tillräckligt stark person för att sälja ett hus effektivt. Vi tycker inte heller att hon sätter säljarens intressen främst, utan arbetar hårdare för köparen. Kort sagt, vi tror inte att hon passar bra som fastighetsmäklare.

Lovisa P
Fanna