Olivia har varit fantastisk. Hon har hjälpt oss och gett oss utmärkta råd genom hela processen. Hon har gjort en stressig tid enkel och har alltid varit tillgänglig och hjälpsam.
Olivia Winberg
Olivia Winberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eslöv
.Olivia Winberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Olivia Winberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Winberg har haft 35 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
69 omdömen om Olivia Winberg
Trevlig , personlig , kunnig , lätt att nå ( det egna livet bromsar någon gång , inget bekymmer dock ) , i det stora hela mycket bra.
Mycket professionell och kompetent mäklare!
Mycket bra kommunikation från mäklaren.
Engagerad, lyhörd, hjälpsam, trevlig, positiv, enkelt att få tag i.
Som förväntat, en mycket professionell och lyhörd person som ingav förtroende och trygghet i visningen och senare också i affären som blev.
Underbar person och väldigt professionell
Fantastisk duktig och kunnig i sitt yrke och mycket trevlig och glad!
Olivia är hjälpsam, kunnig, trevlig. Bra uppdatering genom hela processen, snabb återkoppling. Allting har fungerat bra från start till slut. Rekommenderar Olivia!
Tack för omdömet Antonija. Vad glad jag blir av er positiva upplevelse. Jag vill tacka er för en god tydlighet kring er försäljnings och en bra kommunikation vilket ledde till ett bra samarbete med en smidig försäljning när det väl var dags! Det var mycket trevligt att få vara er mäklare och hjälp er med er försäljning. Jag önskar er all lycka till med ert nya hus!
Mycket trevlig och bra bemötande.
Tack Jonas! Jag hoppas ni ska trivas i er nya bostadsrätt, jag tackar er för god kommunikation inför ett köp.