Christoffer Thuresson
Christoffer Thuresson är mäklare på Fastighetsbyrån Eslöv
.Christoffer Thuresson har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Christoffer Thuresson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 160 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Thuresson har haft 41 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
160 omdömen om Christoffer Thuresson
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Mycket trevlig att ha att göra med, kan sin sak!
sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Mycket bra trevlig bemötande lyssna på vad man sa
köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Trevlig och serviceminded mäklare som guidat oss genom vårt första bostadsköp.
Med förutsättningarna på bostadsmarknaden nu har Christoffer guidat och hjälpt oss till försäljning på ett tryggt sätt!
Alltid trevlig och tillmötesgående.
Christofer har sålt min lägenhet på ett aklanderligt sätt. Önskar honom all lycka i sitt fortsatta arbete.
.På ett proffsigt och välkomnande sätt
.Inga direkt förväntningar med tanke på att det var första gången men överlag proffsigt bemötande. -
Trevligt bemötande. Snabb i kontakten, tillgänglig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Thuresson en del av Fastighetsbyrån Eslöv
Han är som han är jättesnäll lende bra positi.
Väldigt bra bemötande och levde upp till alla mina förväntningar