Min erfarenhet av Henrik är att han tar sig tiden att besvara frågor och funderingar utan att stressa. Han upplevs trygg, pålitlig och lugn.
Henrik Angström
Henrik Angström är mäklare på Fastighetsbyrån Finspång
.Henrik Angström har varit registrerad mäklare sedan 2007-10. Henrik Angström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 223 omdömen med ett betyg på 4.7. Henrik Angström har haft 42 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
223 omdömen om Henrik Angström
Första kontakten via telefon. Trevlig, öppen och glad. Första mötet, var en riktig bra upplevelse. Förklarar allt på ett bra sätt. Hur och vad vi som säljare ska göra och förbereda. Under hela processen har Henrik alltid hört av sig, förklarat för oss vad som händer, vad nästa steg är. Försäljningen tycker jag gick snabbt, enkelt. Inte riktigt vad vi trodde, att det skulle gå så fort. Men det är vi såklart väldigt glada över. Kunde inte fått en bättre mäklare. Så är väldigt tacksam och glad över att vi valde honom. Bästa betyget till honom!
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare! Han är professionell, engagerad och alltid trevlig och hjälpsam. Under hela processen har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Han är lätt att få tag på, svarar snabbt på våra frågor och håller oss uppdaterade hela tiden. Vi uppskattar verkligen hans engagemang och kan varmt rekommendera honom!
Överlag en väldigt bra process. Ibland lite långa tider mellan svar, men det kan också vara personlig preferens då man inte vet vad som jobbas med i bakgrunden.
Mycket bra jobb av Henrik. Han är tydlig och proffsig i sitt uppdrag som mäklare. Jag har nu både köpt och sålt bostad med honom som mäklare.
Supernöjda, vi hade bra kommunikation tydlig, hjälpsam och trevlig
Han är duktig tydlig med information Hjälpsam
Han är noggrant, hjälpsam och ärlig person. jag rekommenderar honom.
Väldigt bra. Trevlig att prata med. Vi är mycket nöjda med honom.
När jag blev rekommenderad att kontakta Henrik så känner jag att det var helt rätt. Han är super trevlig och är lättsam på ett bra sätt, kan sin sak. Han har varit tillgänglig och lyhörd under hela processen samt att han har levt upp till mina förväntningar som i det stora hela har varit att rätt person ska köpa huset. Jag har haft en bra magkänsla hela tiden och känt mig trygg i försäljningen trotts att det gått lite snabbt. Han är en engagerad, förtroendeingivande, lyhörd och noggrann mäklare som inte driver på när man ska ta beslutet.