Henrik Angström
Henrik Angström är mäklare på Fastighetsbyrån Finspång
.Henrik Angström har varit registrerad mäklare sedan 2007-10. Henrik Angström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Angström har haft 44 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
108 omdömen om Henrik Angström
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
En glad och trevlig person som skötte hela husaffären på ett mycket proffsigt sätt. Har fullt förtroende för Henrik och kommer inte att tveka att använda hans tjänster igen.
Professionell,
Henrik är expert på sitt jobb. -
skrev om Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
Av alla mäklare jag har varit i kontakt med under åren, vilket är många eftersom jag köper och säljer fastigheter ofta, är Henrik nog den halaste av dem alla. En urusel mäklare att köpa ett objekt ifrån då han säger en sak och gör något helt annat.
Försökte ringa Henrik flera gånger gällande en fastighet innan han ringde tillbaka. Första samtalet var trevligt. Objektet hade varit på marknaden ett tag utan bud och jag frågade vad det berodde på. Henrik svarade att det fanns ett stort intresse och att buden borde trilla in snart.
En vecka senare ringde jag Henrik igen för att fråga om objektet. Inga bud hade trillat in. Jag skickade därefter ett sms med ett bud som var under utgångspriset. När mer än en vecka hade passerat utan någon återkoppling från Henrik ringde jag honom igen. Frågade vad som händer varav han svarar att inga andra bud har kommit in och att det finns inga andra intresserade just nu. Han berättade också att han var trött på att visa objektet till oseriösa köpare och att han kommer försöka stänga antingen idag eller imorgon (fredag), beroende på när han får tag i säljaren. Han sa också att han skulle återkoppla till mig därefter.
Både torsdagen och fredagen gick, ingen återkoppling. På måndagen söker jag Henrik som inte ringer tillbaka. Först på tisdag får jag tag i Henrik som säger först att ett nytt par har visat intresse och vill komma på visning. När jag då säger att han faktiskt hade sagt att han skulle stänga budgivningen redan förra veckan rättade han sig och sa att det var ett par som var intresserade redan förra vecka. Således inga "nya" intressenter. Han skulle ha visning för dem på eftermiddagen och får han inget bud från dem så skulle han stänga budgivningen. Notera att det här är andra gången han säger att han kommer stänga budgivningen. Han bad mig hålla ut tills på eftermiddagen.
Eftersom jag vant mig vid den uteblivna responsen från Henrik ringer jag honom på tisdag eftermiddag och återigen frågar vad som händer. Han konstaterar då att paret behövde kontakta banken och skulle återkomma med ett bud nästa dag. Det var också andra saker han sa som jag fick red flags ifrån. Bland annat sa han att det inte gör något om jag lägger bud på två olika objekt eftersom buden inte är bindande. Han indikerar också att jag alltid kan komma tillbaka och lägga ett lite lägre bud om det här andra paret inte lägger bud alls.
Vid det här laget inser jag vilken falsk person jag har att göra med. Jag säger att det vore oseriöst att lägga bud på två olika objekt och leda dessa när jag inte har som syfte att köpa båda. Under samtalet drar jag tillbaka mitt bud av principiella skäl. Varav han bokstavligen ber mig att inte göra. Han ber mig att stanna kvar en dag till. För han vill använda mitt bud till att trissa upp budet från det andra paret.
Jag drar självklart tillbaka mitt bud. Dagen efter lägger det andra paret mycket riktigt ett bud. Denna gång 150 000 kr under mitt första bud som jag annullerade. Bra gamblat utav Henrik. Då börjar han söka mig återigen för att försöka få till ett budgivningskrig. La bud igen som landade på 90 000 kr under mitt ursprungsbud. Några dagar flyter på återigen där jag leder budgivningen. Frågar Henrik när han tänker stänga denna gång och får ett extremt kort svar om att han stänger när säljaren är nöjd. Vilket är skitsnack. Säljaren hade sålt men Henrik hade planerat in andra visningar vilket jag fick höra från andra håll. Finspång är trots allt litet.
Han har fortsatt söka intressenter och ljugit om både det ena och det andra. Det här är sista gången jag kommer vara i kontakt med fastighetsbyrån i Finspång. Har absolut inget emot att en mäklare försöker hitta köpare eller få upp priset. Henrik har dock både ljugit, haft extremt dålig återkoppling, dragit ut på det och försökt försköna situationen. Under denna tid fanns andra intressanta objekt som jag inte la bud på för att jag ledde denna budgivning. Processen har tagit över en månad så det är väldigt tröttsamt beteende.
Slutligen, det står att budgivningen verifieras med BankID. Jag har lett budgivningen i över 2 veckors tid sammanlagt utan att behöva verifiera mig. Visar än en gång hur oseriös denna mäklare är. Verifiering av BankID är det första man gör när man ska lägga bud när det är seriösa mäklare.
Rekommenderar er inte att köpa objekt från Henrik och lita inte på ett ord av det han säger. Bojkotta Fastighetsbyrån i Finspång så länge Henrik arbetar där eftersom det visar vilka värderingar byrån har. -
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
Professionellt bemötande och väl införstådd i våra behov. Tydlig och rak i sin kommunikation. Henrik såg till att processen gick väldigt smidigt.
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
Det är mitt första hus och jag hade många dumma frågor och Henrik var väldigt proffsigt på att hantera mina frågor och bekymmer.
köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
Professionell, hjälpsam. Redovisar, förklarar, sammanfattar.
sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
Lugn och trygg med mycket kunskap.
sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
1.Professionellt
2. Ekonomiska läget är inte det bästa just nu och det kan ta mycket lång tid att sälja. Definitivt levde upp mäklaren till mina förväntningar i det här fallet.
3. Upplevde att mäklaren levererade det hen lovade - alltid i kontakt med mig. Kort sagt, utmärkt arbete. -
Trevligt bemötande och gjorde ett bra jobb
köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
Fantastisk mäklare och god bemötande jag ger tusen skänor till min bästa mäklare.