August har ett trevligt och pålitligt bemötande har alltid varit tillgänglig när jag haft frågor. tycker han är mån om både säljare och köpare. Jag rekommenderar Agust varmt. MVH Ingela Wilhelmsson
Fastighetsbyrån Finspång
Ett vackert område med många sjöar, det är Finspång. Här finns många villor till salu till rimliga priser! Med bra kommunikationer till både Linköping och Norrköping är orten strategiskt belägen och företagsandan i Finspång är stark. Vi har varit aktiva på bostadsmarknaden här i runt 30 år och våra mäklare har samlat på sig...
283 omdömen om Fastighetsbyrån Finspång
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig och lätt att prata med
Seriös och bra att ha att göra med
Trevligt bemötande! Alltid återkommit så snart som möjligt med svar på våra frågor om objektet.
Tydlig och rak. Mycket trevlig. Kommer att rekommendera honom.
Lugn och saklig, lätt att få tag i när man hade frågor. Trevlig och duktig.
Vi upplevde mäklaren väldigt trevlig och kunnig om bostaden. Väldigt lugn och behaglig i sitt sätt vilket vi ser väldigt positivt. Har träffat många mäklare och han ligger definitivt i toppen. Skulle absolut använda mig av honom när jag vill sälja min lägenhet och har redan rekommenderat honom till vänner i närheten som vill sälja sin bostad
Mycket proffsigt bemötande och hade svar på alla frågor Kan starkt rekommendera Daniel.
Daniel är kunnig, påläst, trevlig och lugn mäklare genom hela försäljningsprocessen.
Tack så mycket Axel! Jag är glad över att jag fick äran att hjälpa dig även denna gång! Ser fram emot att boka in en ny padelmatch framöver!
Trevligt mottagande vid visningen. Jag fick också den hjälp jag behövde för att genomföra budgivningen enligt mitt eget önskemål, dvs per sms. Vid visning såväl som vid kontraktsskrivandet svarade mäklaren vänligt och kunnigt på våra frågor.
Han var mycket inlyssnande till våra önskemål och tydlig med hur försäljningen skulle gå till. Våra förväntningar var att det det skulle komma igång snabbt vilket vi upplevde att det gjorde. August Hollsten var mycket proffsig och saklig i sin framställning och skötte sitt uppdrag till full belåtenhet. Vi är mycket nöjda!
August hade ett trevligt och lättsamt bemötande vid första träffen. August är lätt att nå och inger ett stort förtroende under hela hus försäljningen. Jag kommer att rekommendera August till andra som ska sälja hus. Mvh Inger 😊👍
Jag blev bemött väldigt bra . Han var nogrann och väldigt kunnig .Beskrev hela upplägget väldigt utförligt . Hade höga förväntningar på mäklaren och han levde upp till dom över förväntan . Jag hade väldig bra upplevelse av mäklaren . Både vid kontakt innan försäljning och hela vägen av uppdraget. Kan verkligen rekommendera mäklaren
Very professional and extremely patient in guiding us in every step.
August Hollsten är ambitiös, vänlig och inkännande i sin yrkesroll. Rekommenderas.
Daniel är kunnig, lätt att få kontakt med, flexibel och väldigt trevlig! Kan varmt rekommendera Daniel!
Tack så mycket Jenny! Det betyder mycket att få höra!
Rak ärlig och trevlig mäklare där allt funka toppen 👍
En mäklare med bra bemötande som är både trevlig och snäll. Rekommenderar starkt denna mäklare till andra.
Daniel är en mycket trevlig mäklare som var väl insatt i lägenheten, han förklarade om försäljningen på ett lugnt och bra sätt för mig Christer
Jag är glad och tacksam för att jag fick möjligheten att hjälpa er!
Mycket bra tusen tack Daniel Sochor du är bästa .
Ett stort tack Nassim för dina fina ord! Jag hoppas verkligen på att du kommer att trivas! Ser fram emot att få komma ut och hälsa på framöver!
Trevligt bemötande, snabb handläggning.
Professional mäklare som är vid säljaren sida och köparens.
Allt är bara bra har inget annat att säga
Missade min återkoppling på dokument som skickades ut i förväg! Saknade säljarens frågebilaga! Svårt uppdrag för honom då det bara var ett kontraktsskrivningsuppdrag!
Ett mycket bra bemötande och driv. Gav goda råd för en som som mig som inte har någon erfarenhet av att sälja hus och allt runt i kring. Mycket nöjd
Tackar ödmjukast för förtroendet och för din fina recension Richard. Lycka till så ses vi i september!
Lätt o smidigt med kontakt. Hjälpsam och förstående.
Henrik har varit mycket engagerad och hela tiden återkopplat till oss.
Trevlig, tillmötesgående och alltid tillgänglig vid funderingar. Allt super!
Alltid lätt att serva bra kunder. Tack Daniel och lycka till!
Daniel är en jätte trevlig och bra kille.
Jag är glad över att ha haft det stora nöjet att jobba tillsammans med er! Ta hand om er!
Trevlig omtänksam bemötande o mera
Kul att höra. Tack och lycka till!
Mycket bra intryck, Väldigt mån om att få till en affär som är bra för både köpare och säljare
Rolig läsning. Tack för fint omdöme Mats!
Vi är mycket nöjda med Daniel Sochor. Han va väldigt påläst ang huset vi tittade på och gick igenom allt väldigt noga. En trevlig kille...
Tack så mycket Eva, jag är övertygad om att ni kommer att stormtrivas i huset och är det något så vet ni att jag bara är ett samtal bort! Ta hand om er!
August hade ett engagerat sätt att utföra sitt jobb , och var tillmötesgående och trevlig.
Tack Helene och stort lycka till!
August hollsten är jätte duktig och hjälper mig mycket. Jag litar på honom allt ordning på sätt jag är jätte nöjd med honom. Det gick fort sålt min stugan. Ny äger över min stugan hoppas dom är nöjd o köpt. Tack August hollsten. Per Rätt 👍
Tack Per för fin text. Fira ordentligt! 👍
Hej Daniel Sockor är jätte trevligt och bästa mäklaren Han var jätte snällt och har stor tålamod och han har hjälpat oss med allt jag är tacksam
Jag är så glad över ni fick ert hus! Är det något så vet ni att det bara är att ringa!
Jättebra mäklare, kunnig, proffsigt och väldigt trevligt. Jag rekommenderar verkligen!
Henrik är en väldigt trevlig och ärlig mäklare som vill att affären ska kännas bra för både köpare och säljare. Vi har sålt och köpt flera fastigheter med Henrik som mäklare. Han gör alltid det där lilla extra. Vi är så tacksamma att han hjälpt oss med mer än bara fastighetsköpet.
Väldigt professionell, har funkat klockrent från första sekund. Jag ser ingen anledning att välja någon annan mäklare än Henrik när man ska sälja i Finspång.
August har varit väldigt trevlig och tillmötesgående. Han har varit lättillgänglig, både via mail och på telefon. Han är ordningsam och noggrann och jag har bara positiva upplevelser av att ha August som ansvarig mäklare för min försäljning.
Tack för förtroendet! Och kul att det gick så smidigt. Allt gott, August
Väldigt bra bemött, snabba svar och återkoppling. Bra service med kontakt och visning enligt önskemål.
August hjälpte oss att genomföra en trygg och smidig bostadsaffär. Vi är mycket nöjda med honom!
Tack Lisa, och stort lycka till!
Han är super duktig med mycket erfarenhet .
Toppenmäklare! Har gett mig som Förvaltare för säljaren.... det bästa stödet och bästa informationen under hela processen. Jag har fått tät kontakt under bla. budgivninsperioden. Har hela tiden känt mej delaktig i alla nödvändiga beslut som Henrik behövt göra. Hela fastighetsaffären har varit helt betryggande för mej. Kontakten med Jimmy Kronqvist har oxå varit till största belåtenhet. Kan verkligen rekommendera Henrik/Jimmy Förvaltare Margaretha Zitman
En glad och trevlig person som skötte hela husaffären på ett mycket proffsigt sätt. Har fullt förtroende för Henrik och kommer inte att tveka att använda hans tjänster igen.
Rak och ärligt, hjälper än hela vägen allt från köp till sälj Han har hjärtat på rätt plats och rätt man på rätt plats
Stort tack Nermin! Otroligt glad över att ha fått vara med på er resa!
Trevlig, hjälpsam, serviceinriktad!
Tack så jättemycket Emma! Ser fram emot att se dig i branschen i framtiden!
Vi fick ett professionellt och bra bemötande under hela processen från visning av huset till kontraktsskrivningen. Tog reda och svarade på frågor som vi hade och visade huset på ett bra sätt. Hela processen gick lätt och smidigt. Sammanfattning: professionell, trevlig och informativ.
Tack för fin recension och lycka till med ert nya boende!
August är ett proffs, noggran och tydlig i kommunikation,.
Det värmer verkligen att höra. Tack för förtroendet och kul att det gick så bra!
Vi fick ett trevligt och bra bemötande av mäklaren och ett gott första intryck när vi var på visning :) Hela processen igenom tills kontaktskrivning va professionell och trevlig, bra respons på frågor och funderingar.
Ni kommer trivas utmärkt. Tack för fin recension och att du tog dig tiden!
Blivit väldigt bra och professionellt bemött av Daniel. Han uppfyllde våra förväntningar genom att vara öppen och kunde ge bra svar på alla våra frågor. Daniel är trevlig och proffsig och ger ett seriöst intryck. Vi är mycket nöjda med hans insats i försäljningen.
Ett enormt tack Anna! Jag är så glad över att ni uppskattat processen!