Fastighetsbyrån Finspång

Fastighetsbyrån Finspång

4.7 / 5 baserat på 363 omdömen
Ett vackert område med många sjöar, det är Finspång. Här finns många villor till salu till rimliga priser! Med bra kommunikationer till både Linköping och Norrköping är orten strategiskt belägen och företagsandan i Finspång är stark.

Vi har varit aktiva på bostadsmarknaden här i runt 30 år och våra mäklare har samlat på sig betydande kunskaper inom sina specialistområden oavsett om det gäller bostadsrätter eller villor.

Välkommen in för ett förutsättningslöst samtal om ditt nästa steg på bostadsmarknaden i Finspång!

Utmärkelser

363 omdömen om Fastighetsbyrån Finspång

Sedan starten hos Reco 2013
 • sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Sonstorp
  2023-03-16 Verifierad kund
  En glad och trevlig person som skötte hela husaffären på ett mycket proffsigt sätt. Har fullt förtroende för Henrik och kommer inte att tveka att använda hans tjänster igen.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2023-03-15 Verifierad kund
  Snabb , trevlig, duktig och mycket sympatisk.
  Med vänlig hälsning, Lena Stavefeldt-Hansson
  Tack Lena, vad roligt att du är nöjd, hoppas vi ses framöver / Johan Johan Lenngren
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Vilbergen
  2023-03-13 Verifierad kund
  Rak och ärligt, hjälper än hela vägen allt från köp till sälj
  Han har hjärtat på rätt plats och rätt man på rätt plats
  Stort tack Nermin! Otroligt glad över att ha fått vara med på er resa! Daniel Sochor
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Vilbergen
  2023-03-09 Verifierad kund
  Trevlig, hjälpsam, serviceinriktad!
  Tack så jättemycket Emma! Ser fram emot att se dig i branschen i framtiden! Daniel Sochor
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Lotorp
  2023-03-09 Verifierad kund
  Vi fick ett professionellt och bra bemötande under hela processen från visning av huset till kontraktsskrivningen. Tog reda och svarade på frågor som vi hade och visade huset på ett bra sätt. Hela processen gick lätt och smidigt.
  Sammanfattning: professionell, trevlig och informativ.
  Tack för fin recension och lycka till med ert nya boende! August Hollsten
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Lotorp
  2023-03-08 Verifierad kund
  August är ett proffs, noggran och tydlig i kommunikation,.
  Det värmer verkligen att höra. Tack för förtroendet och kul att det gick så bra! August Hollsten
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Lotorp
  2023-03-08 Verifierad kund
  Vi fick ett trevligt och bra bemötande av mäklaren och ett gott första intryck när vi var på visning :)

  Hela processen igenom tills kontaktskrivning va professionell och trevlig, bra respons på frågor och funderingar.
  Ni kommer trivas utmärkt. Tack för fin recension och att du tog dig tiden! August Hollsten
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2023-02-21 Verifierad kund
  Blivit väldigt bra och professionellt bemött av Daniel.
  Han uppfyllde våra förväntningar genom att vara öppen och kunde ge bra svar på alla våra frågor.
  Daniel är trevlig och proffsig och ger ett seriöst intryck. Vi är mycket nöjda med hans insats i försäljningen.
  Ett enormt tack Anna! Jag är så glad över att ni uppskattat processen! Daniel Sochor
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Hårstorp
  2023-02-20 Verifierad kund
  Professionell,
  Henrik är expert på sitt jobb.
  Gilla
 • skrev om Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  2023-02-09 Spontant omdöme
  Av alla mäklare jag har varit i kontakt med under åren, vilket är många eftersom jag köper och säljer fastigheter ofta, är Henrik nog den halaste av dem alla. En urusel mäklare att köpa ett objekt ifrån då han säger en sak och gör något helt annat.

  Försökte ringa Henrik flera gånger gällande en fastighet innan han ringde tillbaka. Första samtalet var trevligt. Objektet hade varit på marknaden ett tag utan bud och jag frågade vad det berodde på. Henrik svarade att det fanns ett stort intresse och att buden borde trilla in snart.

  En vecka senare ringde jag Henrik igen för att fråga om objektet. Inga bud hade trillat in. Jag skickade därefter ett sms med ett bud som var under utgångspriset. När mer än en vecka hade passerat utan någon återkoppling från Henrik ringde jag honom igen. Frågade vad som händer varav han svarar att inga andra bud har kommit in och att det finns inga andra intresserade just nu. Han berättade också att han var trött på att visa objektet till oseriösa köpare och att han kommer försöka stänga antingen idag eller imorgon (fredag), beroende på när han får tag i säljaren. Han sa också att han skulle återkoppla till mig därefter.

  Både torsdagen och fredagen gick, ingen återkoppling. På måndagen söker jag Henrik som inte ringer tillbaka. Först på tisdag får jag tag i Henrik som säger först att ett nytt par har visat intresse och vill komma på visning. När jag då säger att han faktiskt hade sagt att han skulle stänga budgivningen redan förra veckan rättade han sig och sa att det var ett par som var intresserade redan förra vecka. Således inga "nya" intressenter. Han skulle ha visning för dem på eftermiddagen och får han inget bud från dem så skulle han stänga budgivningen. Notera att det här är andra gången han säger att han kommer stänga budgivningen. Han bad mig hålla ut tills på eftermiddagen.

  Eftersom jag vant mig vid den uteblivna responsen från Henrik ringer jag honom på tisdag eftermiddag och återigen frågar vad som händer. Han konstaterar då att paret behövde kontakta banken och skulle återkomma med ett bud nästa dag. Det var också andra saker han sa som jag fick red flags ifrån. Bland annat sa han att det inte gör något om jag lägger bud på två olika objekt eftersom buden inte är bindande. Han indikerar också att jag alltid kan komma tillbaka och lägga ett lite lägre bud om det här andra paret inte lägger bud alls.

  Vid det här laget inser jag vilken falsk person jag har att göra med. Jag säger att det vore oseriöst att lägga bud på två olika objekt och leda dessa när jag inte har som syfte att köpa båda. Under samtalet drar jag tillbaka mitt bud av principiella skäl. Varav han bokstavligen ber mig att inte göra. Han ber mig att stanna kvar en dag till. För han vill använda mitt bud till att trissa upp budet från det andra paret.

  Jag drar självklart tillbaka mitt bud. Dagen efter lägger det andra paret mycket riktigt ett bud. Denna gång 150 000 kr under mitt första bud som jag annullerade. Bra gamblat utav Henrik. Då börjar han söka mig återigen för att försöka få till ett budgivningskrig. La bud igen som landade på 90 000 kr under mitt ursprungsbud. Några dagar flyter på återigen där jag leder budgivningen. Frågar Henrik när han tänker stänga denna gång och får ett extremt kort svar om att han stänger när säljaren är nöjd. Vilket är skitsnack. Säljaren hade sålt men Henrik hade planerat in andra visningar vilket jag fick höra från andra håll. Finspång är trots allt litet.

  Han har fortsatt söka intressenter och ljugit om både det ena och det andra. Det här är sista gången jag kommer vara i kontakt med fastighetsbyrån i Finspång. Har absolut inget emot att en mäklare försöker hitta köpare eller få upp priset. Henrik har dock både ljugit, haft extremt dålig återkoppling, dragit ut på det och försökt försköna situationen. Under denna tid fanns andra intressanta objekt som jag inte la bud på för att jag ledde denna budgivning. Processen har tagit över en månad så det är väldigt tröttsamt beteende.

  Slutligen, det står att budgivningen verifieras med BankID. Jag har lett budgivningen i över 2 veckors tid sammanlagt utan att behöva verifiera mig. Visar än en gång hur oseriös denna mäklare är. Verifiering av BankID är det första man gör när man ska lägga bud när det är seriösa mäklare.

  Rekommenderar er inte att köpa objekt från Henrik och lita inte på ett ord av det han säger. Bojkotta Fastighetsbyrån i Finspång så länge Henrik arbetar där eftersom det visar vilka värderingar byrån har.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2023-02-08 Verifierad kund
  Allt var bra, proffsigt som förväntat
  Tack så mycket för ett fint svar Johan! Tråkigt att ni lämnar Finspång men ni kommer att få det toppen i Örebro! Kanske ses vi på ditt jobb i framtiden! Daniel Sochor
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Svälthagen
  2023-02-05 Verifierad kund
  Professionellt bemötande och väl införstådd i våra behov. Tydlig och rak i sin kommunikation. Henrik såg till att processen gick väldigt smidigt.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2023-01-31 Verifierad kund
  Jättebra på alla sätt och vis. Professionell och personlig. Lösningsorienterad. Daniel är verkligen rätt person för mäklaryrket.
  Efter många rundor så fick vi äntligen sätta punkt! Jag är mycket tacksam över din förståelse för att det varit en svår tid och jag är glad över att det till slut gick vägen! Hoppas att Linköping passar er som handen i handsken! Stort tack för ditt fina svar! Daniel Sochor
  Gilla
 • Fahed S
  köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Sonstorp
  2023-01-29 Verifierad kund
  Det är mitt första hus och jag hade många dumma frågor och Henrik var väldigt proffsigt på att hantera mina frågor och bekymmer.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Lindö
  2023-01-12 Verifierad kund
  Kunnig, seriös och gav oss snabb återkoppling vid frågor. Kan varmt rekommendera Daniel.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-12-14 Verifierad kund
  Jobbar lösningsorienterat även mot köparens intressen. Smidig att genomföra bostadsaffären tsm med Daniel.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Centralt
  2022-12-10 Verifierad kund
  Väldigt positivt bemötande av en mäklare som tar sig tid att stötta en genom hela försäljningen av bostadsrätten.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Skärblacka
  2022-12-08 Verifierad kund
  Jag tycker att August har bemött mig och min sambo väldigt bra! Redan vid visningen så fick vi en ordentlig genomgång av huset, mer utförlig om man jämför med tidigare visningar. Han tog sig tiden och svarade på alla frågor vi hade och kollade upp svar på de frågor han inte hade svar på. Han har varit väldigt hjälpsam och svarat snabbt när vi har haft ytterligare frågor. Vi är väldigt nöjda med servicen vi har fått!
  Det är lätt att ge bra service till bra kunder. Jag önskar dig och Gabriel lycka till, tack för fin recension! August Hollsten
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-12-08 Verifierad kund
  Trevlig mäklare allt gick bra och smidigt utan krångel.
  Trevligt och smidigt, det låter bra det. Tack för recensionen! August Hollsten
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Skärblacka
  2022-12-08 Verifierad kund
  Ett underbart bemötande.
  Vi förväntade oss att han skulle ta hand om allt. Och det gorde han utmärkt.
  Han var trevlig och lyssnade på vad vi hade för önskemål. Återkom hela tiden och uppdaterade oss . Gjorde inget utan att fråga oss. Han tog hand om allt utmärkt.
  Alltid roligt att arbeta med så trevliga kunder. Jag önskar dig och Fia stort lycka till i Linköping, Vånga kommer sakna er båda! August Hollsten
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Södermalm/Östermalm
  2022-12-07 Verifierad kund
  Professionell, hjälpsam. Redovisar, förklarar, sammanfattar.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Smedby
  2022-12-06 Verifierad kund
  Erfaren, positiv.
  Kkkkkkkkkkkkkkkk
  Tack Cecilia för det fina betyget och vårt trevliga samarbete. Jag hoppas ni kommer trivas riktigt bra i ert nya hus. Med vänliga hälsningar Johan Johan Lenngren
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Smedby
  2022-12-06 Verifierad kund
  Johan is a very relaxed person, funny to talk to and also precise at his work. He takes time to explain things even outside the working language. He is very respectful. I truly recommend him as he is one great broker!
  Hi Abdulla, thanks a lot for your nice rating and I really appreciates your kind words. Best regards / Johan Johan Lenngren
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  2022-11-29 Verifierad kund
  Lugn och trygg med mycket kunskap.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Centrum
  2022-11-26 Verifierad kund
  1.Professionellt
  2. Ekonomiska läget är inte det bästa just nu och det kan ta mycket lång tid att sälja. Definitivt levde upp mäklaren till mina förväntningar i det här fallet.
  3. Upplevde att mäklaren levererade det hen lovade - alltid i kontakt med mig. Kort sagt, utmärkt arbete.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av August Hollsten en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-11-11 Verifierad kund
  August Hollsten was polite and cooperative, he respects his client. During the process he was informing me on the details on time, I think he will have good crear.
  I think he will have a good career in this field, I will recommend people to contact him, I will also keep him in my mind if I need his services in the future
  Thank you for the review. I wish you all the best in your new apartment! August Hollsten
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Sjövik
  2022-11-10 Verifierad kund
  Trevligt bemötande och gjorde ett bra jobb
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-11-09 Verifierad kund
  Mycket vänlig o tillmötesgående. Informativ. Empatisk.
  Mycket nöjd med Daniel som mäklare.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Pryssgården
  2022-11-06 Verifierad kund
  "Daniel har varit helt fantastisk från början till slut, med tydlig återkoppling hela tiden samt ett proffsigt bemötande mot oss som säljare och våra spekulanter. Daniel är en väldigt engagerad och ödmjuk person som verkligen får en som säljare att känna trygghet under hela försäljningsprocessen. Vi tackar ödmjukt och önskar honom lycka till. Rekommenderar starkt honom!!
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Hällestad
  2022-10-31 Verifierad kund
  Fantastisk mäklare och god bemötande jag ger tusen skänor till min bästa mäklare.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Hällestad
  2022-10-31 Verifierad kund
  Henrik är professionell och har erfarenhet!
  Jag tycker han gör ett grymt jobb.
  Trevlig och informativ.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Viggestorp/sjövik
  2022-10-31 Verifierad kund
  Henrik var väldigt hjälpsam och gjorde köpet smidigt. Han svarade på alla mina frågor och gav utmärkta tips.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Centrum
  2022-10-29 Verifierad kund
  Vi har fått et bra bemötande av Henrik o haft en bra dialog under resans gång o fått den hjälp vi efterfrågat.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Pryssgården
  2022-10-24 Verifierad kund
  Trevlig bemötande och tydliga information
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Pryssgården
  2022-10-22 Verifierad kund
  Allt var på toppnivå. Bästa mäklaren som finns
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Södermalm/Östermalm
  2022-10-17 Verifierad kund
  Jag personligen hade inte så mycket med Henrik att göra då min sambo skötte all kontakt. Men hon var nöjd och då är jag nöjd. Allt gick väldigt smidigt och lätt.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Södermalm/Östermalm
  2022-10-15 Verifierad kund
  Bemötandet av Henrik har varit väldigt professionellt. Han har varit inlyssnande och förtroendegivande. Det märks att han varit i branschen länge då han alltid hade svar på de frågor vi ställde. Han uppdaterade oss ofta om processen och var hela tiden anträffbar för oss. Vi är helt enkelt väldigt nöjda med Henrik på alla plan!
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-10-12 Verifierad kund
  Johan har varit en bra mäklare med information och respons. Jack likaså som vi hade från början. Har inget att klaga på.
  Hej Christer och tack för det fina betyget, det uppskattas.
  Hälsningar Johan
  Johan Lenngren
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-10-10 Verifierad kund
  Hejsan!
  Johans bemötande har varit proffesionellt under hela ”resans gång”.
  Han har varit trevlig och kunnig inom sitt yrke.
  Vi har känt oss trygga med honom.
  Hej Anette, tack för de fina vitsorden. Vad roligt att ni känner er nöjda.
  Hälsningar Johan
  Johan Lenngren
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Sjövik
  2022-10-05 Verifierad kund
  Henrik sköter sitt jobb aldeles utmärkt. Skötte försäljningen av vårt hus också. Inget att anmärka på. Lägenheten gick snabbt och smidigt.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Sjövik
  2022-10-05 Verifierad kund
  Vi har inget att anmärka på! Henrik har skött försäljningen på ett utmärkt sätt! Med vänlig hälsning, Birgitta och Lennart Persson
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Oxelbergen
  2022-10-04 Verifierad kund
  Daniel är en kunnig, engagerad och positiv mäklare som är enkel att jobba med.
  Trots att marknaden havererade och försäljningen därmed blev något utdragen, upplevde jag att Daniel hade samma engagemang som tidigare och att han gjorde en noggrann analys av de nya marknadsläget.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-09-25 Verifierad kund
  Vi är mycket nöjda.Johan höll oss dagligen uppdaterade om vad som hände och han var mycket trevlig och agerande proffsigt hela tiden.Kunde inte bli bättre./Kerstin From
  Tack snälla Kerstin för det fina omdömet och förtroendet att få förmedla ert vackra hem.
  Jag hoppas ni kommer trivas i ert nya boende, hälsningar Johan
  Johan Lenngren
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Johan Lenngren en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-09-25 Verifierad kund
  Väldigt professionell och trevlig. Håller tider och allt vad han lovat. Lever verkligen upp till våra förväntningar.
  Kan inte bli bättre!
  Tack Alf för de fina orden. Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er med försäljningen, vi hörs framöver / Johan Johan Lenngren
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Skarphagen
  2022-09-24 Verifierad kund
  Daniel är saklig och kunnig , gör ett förtroendevärt intryck. Trevlig.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Rejmyre
  2022-09-21 Verifierad kund
  Henrik var lättillgänglig och tog hand om mig som köpare. Rekommenderade folk som skulle kunna hjälpa mig med saker och gav det "lilla extra". En av de bästa jag har mött
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  2022-08-04 Verifierad kund
  Daniel Sochor was very helpful at all time and answer all our question about the service provide. My husband and I find the whole process very clear.
  I will highly recommend him.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Sochor en del av Fastighetsbyrån Norrköping
  • Söder / Klingsberg
  2022-08-02 Verifierad kund
  Daniel var väldigt trevlig med ett bra bemötande, han var väldigt hjälpsam för mig som aldrig har köpt förut och förklarade allt jag frågade om på ett väldigt bra och enkelt sätt.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Lotorp
  2022-07-25 Verifierad kund
  Henrik har levt upp till mina förväntningar , han är snabb på att ge information om hur det går med bostaden och med återkoppling.
  Kan varmt rekommendera Henrik.
  Det är tredje gången jag är i kontakt med Henrik angående bostäder i Finspång och alla tre gångerna har det gått snabbt och enkelt.

  // Anita
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Angström en del av Fastighetsbyrån Finspång
  • Östermalm/grosvad/hårstorp
  2022-07-19 Verifierad kund
  Det var första gången som jag skriver kontrakt för en bostad. Alltid tyckte att det ska vara krångligt och jobbigt men det gick bra och smidigt fast jag är dålig på svenska språket.
  Henrik har förklarat tydligt och det var lätt att förstå.
  Gilla