Han är duktig tydlig med information Hjälpsam
Henrik Angström
Henrik Angström är mäklare på Fastighetsbyrån Finspång
.Henrik Angström har varit registrerad mäklare sedan 2007-10. Henrik Angström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.7. Henrik Angström har haft 52 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
218 omdömen om Henrik Angström
Han är noggrant, hjälpsam och ärlig person. jag rekommenderar honom.
Väldigt bra. Trevlig att prata med. Vi är mycket nöjda med honom.
När jag blev rekommenderad att kontakta Henrik så känner jag att det var helt rätt. Han är super trevlig och är lättsam på ett bra sätt, kan sin sak. Han har varit tillgänglig och lyhörd under hela processen samt att han har levt upp till mina förväntningar som i det stora hela har varit att rätt person ska köpa huset. Jag har haft en bra magkänsla hela tiden och känt mig trygg i försäljningen trotts att det gått lite snabbt. Han är en engagerad, förtroendeingivande, lyhörd och noggrann mäklare som inte driver på när man ska ta beslutet.
mycket bra .Bra att prata med Trevlig
Toppen vi är nöjda Inget att klaga på
Henrik är en aktiv mäklare som är bra på att hålla kontakten.
Henrik var rak och tydlig i sin kommunikation med mig. Ärlig med brister som fanns på fastigheten.
Väldigt trevlig och lätt att kommunicera med. Får en allmän känsla av att han försöker gynna både säljare och köpare med bra råd och öppet språk. Stark rekommendation som mäklare.
Proffsig och väldigt tillmötesgående. Trevlig och flexibel. Kommer anlitas igen utan tvekan.