Proaktiv med information. Lugn och sansad inställning - ingen stress. Snabb respons på min frågor. Kort sagt: Inget att anmärka på!
Adam Adra
Adam Adra är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
.Adam Adra har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Adam Adra har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Adra har haft 36 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
138 omdömen om Adam Adra
Adam är en trevlig, professionell och pålitlig mäklare, från första mötet och genom hela försäljningsprocessen. Med bra närvaro och tydlighet gentemot både säljare och köpare. I en ganska trög tid för försäljning på marknaden så lyckades Adam ändå finna vägar framåt, så att både vi som säljare och köparen nådde fram till en tillfredsställande affär för båda parter.
Adam är en sådan fastighetsmäklare som alla borde anlita i samband med försäljning. Han är lugn, saklig, informativ och proffsig! Rekommenderar verkligen både honom och fastighetsbyrån.
Jag är mycket nöjd med samarbetet med Adam Adra. Han har varit professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen.
Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick av min mäklare vid köpet av min lägenhet. Hen var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen. Alla mina frågor besvarades snabbt och på ett bra sätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg från början till slut. Jag uppskattade särskilt engagemanget och det trevliga bemötandet. Jag rekommenderar varmt Adam som mäklare till andra som ska köpa eller sälja bostad.
Jag blev bemött på ett mycket professionellt, trevligt och respektfullt sätt under hela försäljningsprocessen. Adam var alltid tillgänglig, lyhörd och tydlig i sin kommunikation, vilket skapade ett stort förtroende. Jag förväntade mig en engagerad mäklare som skulle ge god vägledning, hålla mig uppdaterad och arbeta aktivt för att uppnå bästa möjliga resultat. Adam levde väl upp till dessa förväntningar genom sitt engagemang, sin kompetens och sitt professionella arbetssätt. Jag kände mig trygg genom hela processen. Jag...
Adam är lyhörd och jobbar verkligen för att man ska bli nöjd. Man kan bolla idéer och han har bra koll på vad som brukar gå hem.
Duktig och trevlig mäklare. Levde upp till ens förväntningar och köpet kändes tryggt.
Adam är så professionell och utmärkt på sitt jobb, han gjorde hela processen så enkel. Han hade att göra med en mycket svår försäljning men han höll kommunikationen, uppdaterad vid varje steg och tog hänsyn till våra behov. Försäljningen gick snabbt och kontrakt undertecknades enligt. Jag kommer att rekommendera Adam till alla som säljer eftersom han kommer att göra hela processen så lätt för dig. Tack Adam
Mycket bra, smidig affär!!!!!!