Jättebra. Proffs, kunnig och snabbt
Siran Markusian
Siran Markusian är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
.Siran Markusian har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Siran Markusian har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 381 omdömen med ett betyg på 4.9. Siran Markusian har haft 7 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
381 omdömen om Siran Markusian
Hon är ärlig och och förklarar jättebra!
Jättefint bemötande, trevlig, får en att känna sig trygg. Har inte haft några förväntningar på hur en mäklare bör vara men jag skulle nu kunna säga att all bör vara som Siran. Det är där jag kommer sätta ribban för framtida förväntningar. Under hela processen har hon varit lätt att nå, får snabbt svar på frågor man har haft, informativt, kunnig. Jättenöjd.
Fantastisk bemötande otroligt professionell Hjälpsam vi kända oss trygga genom hela processen uppskattar verkligen allt stöd vi har fått
Vi är otrolig nöjda med Siran Markusian. Från första mötet kände vi oss trygga. Siran Markusian är inte bara professionell och kunnig utan också genuint engagerad och ödmjukt. Hon lyssnade på våra önskemål och tog sig tid att svara på alla våra frågor. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en personlig och trygg bostadsaffär.
Jag kände mig trygg tack vare mäklarens kunskap och erfarenhet.
Hon har ett mjukt och glatt bemötande och har hjälpt mig igenom försäljningen. Lugnt och metodiskt förklarar hon allt. Kan verkligen rekommendera Siran.
Siran är en engagerad och noggrann person med ett väldigt trevligt bemötande. Hon tar sig alltid tid och är lätt att få tag på, vilket känns tryggt.
Hej hej jag tycker min mäklare hon var jätteduktig och ärlig människa och tar ansvar på allting så hon var underbara människa
مرحبا كان تجربه كلش حلوه .وكانت سيران جداً شاطره وذكيه ولطيفه وساعدتنه كثير .فشكراً الها .واتمناله كل التوفيق .وشكراً