Kristian Faraj

Kristian Faraj

Kristian Faraj är mäklare på Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad

Kristian Faraj har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Kristian Faraj har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.9. Kristian Faraj har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

104 omdömen om Kristian Faraj

Sedan starten hos Reco 2024
Mattias K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Faraj en del av Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Engagerad, håller många visningar, arbetar hårt. Duktig.

Matilda N
Hammarby Sjöstad

Vi var mycket nöjda med Kristian. Vi önskade en mäklare som var tydlig, lätttillgänglig och engagerad. Kristian kryssade i alla boxar och vi kände oss trygga med honom vid försäljningen av vår lägenhet.

Gabriel A
Hammarby Sjöstad

Vi är väldigt nöjda med Kristian som vår mäklare. Han är professionell, lätt att få tag på och höll oss uppdaterade under hela processen vilket vi verkligen uppskattar. Det gick fort för Kristian att hitta en köpare och knyta ihop säcken.

Ann-Sofi S
Hammarby Sjöstad

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Bra på att lyssna och se behov. Upplevdes som mycket erfaren i sin yrkesroll och kunde förutse och agera utifrån vad som som skulle ske i säljprocessen. Tjänstvillig, lätt att få kontakt med när så behövdes.Prisvärd.

Matilda M
Årsta

Jag är mycket nöjd med hur Kristian skötte försäljningen av min lägenhet. Han var både flexibel, lätt att nå och lyhörd för mina önskemål. Allt gick smidigt från start till mål.

Elis J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Faraj en del av Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av Kristian. Han var flexibel och tillmötesgående genom hela processen, alltid trevlig och lätt att ha att göra med. Samtidigt upplevde vi honom som mycket professionell och yrkeskunnig, vilket skapade ett stort förtroende och gjorde bostadsaffären smidig och trygg.

Johannes H
Hammarby Sjöstad

Kristian really loves his customers. He works hard and made sure our interests were always considered. He is an excellent negotiator but also knows the market really well to understand what’s reasonable to expect. If the entire process of selling wouldn’t be overall such a headache I would say I am looking forward to having Kristian sell our next apartment. In any case, excellent experience and he will definitely be our next broker again.

Karl G
Hammarby Sjöstad

Effektiv, proffsig och trevlig.

Amanj M
Årsta

Mycket kunnig engagerad, sympatisk och trovärdig mäklare. Han är mycket informativ och alltid tillgänglig.

Irene N

Jag sålde min lägenhet i sjöstan genom Kristian Faraj som jag varmt rekommenderar. Han är lyhörd har koll på området i sjöstan återkopplar snabbt i alla lägen, förtroendeingivande a respektfull rak o tydlig m.a.o. bättre än så här blir det inte. 👍