Anna har verkligen varit toppen från första mötet! Proffsigt bemötande, kunnig, glad och engagerad. Lätt att samarbeta med och svarar snabbt på telefon/sms/mail. Vi har känt stort förtroende och känt att Anna velat vårt bästa i denna husförsäljning, vi har fått många kloka råd. Söker man mäklare för sitt hus eller lägenhet rekommenderar vi Anna varmt!
Anna Sellin
Anna Sellin är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Anna Sellin har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Anna Sellin har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 275 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Sellin har haft 59 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Variationen av affärer och möten. Det är ett privilegium att få hjälpa människor i så många olika situationer i livet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För att jag alltid strävar efter att göra mitt bästa i varje kundmöte/affär och vill hela tiden utvecklas och bli ännu bättre. För mig är förtroendet och återkoppling mycket viktig för att lyckas.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är engagerad, pålitlig, lyhörd och driven.
2024-05 - 2025-04
275 omdömen om Anna Sellin
Snabb och effektiv försäljning. Väldig snabb på att svara vid frågor/funderingar och med att skicka ut info. Tydlig och bra dialog rakt igenom hela försäljningen.
Positiv optimistisk alltid glad och trevlig. Ger goda råd utifrån erfarenhet.
Stort tack för den fina rekommendationen. Så roligt och en ära att få hjälpa er med allt vad det innebär. Vi ses framöver och ha det gott i solen så länge:)
Bra kundbemötande. Förstår att det är en stressig tid på året.Om det finns minus så vill man gärna prata å slippa sms men förstår. Hon är enkel rak lätt att förstå glad å positiv kunnig. Rekommenderas. Mvh Christer/ Monica
Tack för den rekommendationen. Idag är alla mera tillgängliga på sms och mera svar kommer den vägen. Plus att jag alltid vill bekräfta att jag ser att folk ringer trots att jag sitter upptagen och återkopplar direkt jag blir ledig. Men bra att veta nu inför vår kontakt framöver i din försäljning att jag bara ska ringa. Men då gäller det att du svara när jag ringer;) Kommer bli ett fantastiskt ställe för er i framtiden:)
Superbra hjälp och alltid tillgänglig för frågor samt agerar direkt.
Tusen tack för att jag både fick hjälpa er vid köp och försäljning. Kul att prova på huslivet nu:) Ni är fantastiska att samarbeta med. Ha det bäst tills vi ses igen!
Trevligt bemötande och tydlig.
Tack så jättemycket för den fina rekommendationen. Helt säker på att du kommer stortrivas i denna fina bostadsrätt, förening och område. Vi ses på tillträdet!
Anna har varit (är) väldigt serviceinriktad och hjälpt oss på bästa sätt, både när vi köpte lägenheten via henne och nu när det var dags att sälja.
Otroligt härligt att höra. Precis som jag vill vara och bli uppfattad. Tusen tack för att jag även fick hjälpa er med försäljningen. Önskar er allt gott!
Anna har varit otroligt skicklig, trygg och trevlig genom hela försäljningen, jag har känt en stor tillit till henne. Hon överträffade alla de förväntningar jag hade!
Så glad jag blir över de fina orden. Tack snälla! Så imponerad av ert stora steg och det ska bli så spännande att följa den resan. Nu laddar vi för tillträdet:)
Anna har varit ett fantastiskt stöd i våran fastighetsaffär. Proffsig, lugn & oerhört kunnig. Alltid tillgänglig och trevlig. En toppen mäklare helt enkelt!
Massa tack för den fina rekommendationen och tack igen för att jag fick hjälpa er i denna stora förändring. Ett fantastiskt samarbete dessutom!
Framåt pålitlig mäklare som vill sin kund det allra bästa
Tack för det och tack för ett fint samarbete. Trevlig Söndag!