Hanna Öhman

Hanna Öhman

Hanna Öhman är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten

Hanna Öhman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Öhman har haft 41 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få möjligheten att hjälpa människor att hitta sitt nya boende och sälja när man är på väg till något nytt är ett fantastiskt förtroende och det roligaste jag vet.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad och gillar att jobba effektivt. Jag vill att både köpare och säljare ska känna sig delaktiga, så därför har jag en nära dialog från början till slut.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är din pigga och lyhörda mäklare som med engagemang och noggrannhet kommer att hjälpa dig på ett effektivt sätt med din bostadsaffär.

2022-09 - 2023-08

172 omdömen om Hanna Öhman

Sedan starten hos Reco 2018
Margareta R
Domsjö

Är trevlig och lättsam att ha göra med. Man känner att man får hjälp med det man behöver. Allt har fungerat jätte bra. Vi känner oss nöjda med Hanna och med Fastighetsbyrån Höga Kusten.

Daniel N
Centralt Kramfors

Hanna var väldigt tillmötesgående och grundlig, lätt att förstå och hade bra svar på de frågor som man hade.

Mikael L
Centralt Kramfors

Proffsigt bemötande under hela försäljningsprocessen med bra information och vägledning från det lilla till det stora.

Margareta G
Bonäset

Som förstagångssäljare av fastighet har det känts mycket bra att ha Hanna som mäklare. Hon är kunnig, lyhörd för mina önskemål och funderingar. Dessutom är hon alltid tillgänglig, närhelst man vill ha svar på någon fråga.

Hampus L
Centralt Kramfors

Mycket bra service! Snabbt enkelt och utan krusiduller!

Eva L
Hörnett

Har hjälpt mig hela vägen. Svarat på mina frågor. Ringt upp mig när det har varit något. Jag är helnöjd. Tack.

Svar från Hanna Öhman

Tack för den fina rekommendationen Eva, vi hörs framöver!

Måns L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Örnsköldsvik

Toppenbra bemötande samt professionell hantering av hela affären!

Svar från Hanna Öhman

Tusen tack för rekommendationen Måns, vi ses och hälsa med dig!

Miguel M
Bjästa

Som tyskar och därför inte svenskar fick vi mycket goda råd, stöd och professionell vägledning genom hela husköpsprocessen av Hanna.

Svar från Hanna Öhman

Tack så mycket för er fina rekommendation!

Alan E
Centralt Örnsköldsvik

Vi var nöjda, allt från början när vi kollade på huset till vi skrev på kontraktet Hanna var väldigt hjälpsam.

Svar från Hanna Öhman

Tack för att ni tog er tid att skriva en rekommendation, vi ses!

Håkan M
Centralt Örnsköldsvik

Hanna var seriös och professionell rakt igenom hela processen, fanns alltid tillgänglig och skapade en trygghet hos de potentiella köparna - kan varmt rekommendera henne. //Håkan

Svar från Hanna Öhman

Tack för att jag fick sälja ditt hus Håkan, vi ses!