Hanna Öhman är mäklare på Fastighetsbyrån Höga Kusten
.Hanna Öhman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Öhman har haft 62 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 81% av sina kunder efter omdömen.
Att få möjligheten att hjälpa människor att hitta sitt nya boende och sälja när man är på väg till något nytt är ett fantastiskt förtroende och det roligaste jag vet.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad och gillar att jobba effektivt. Jag vill att både köpare och säljare ska känna sig delaktiga, så därför har jag en nära dialog från början till slut.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är din pigga och lyhörda mäklare som med engagemang och noggrannhet kommer att hjälpa dig på ett effektivt sätt med din bostadsaffär.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 68 Läs vad Hanna Öhman
2020-12-21Verifierad kund
Extremt professionell, framåt anda
sålde sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTack Örjan för den fina rekommendationen och tack för att jag fick sälja erat fina hus! Vi ses framöver, vid tillträde och deklaration!
2020-11-29Verifierad kund
Sålt en torp. Den totala upplevelsen är att Hanna har energi och bra driv.
sålde sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTack för att jag fick sälja erat fina torp, det blev en bra affär, vi ses efter årsskiftet!
2020-11-27Verifierad kund
Pålitlig, korrekt. Lite försiktig i sin värdering av objekt.
sålde sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten -
2020-11-19Verifierad kund
Hanna handhade mitt villaköp och min husförsäljning på ett proffsigt och personligt sätt. Hon var lätt att få tag i och hon styrde upp allt på ett utmärkt sätt. Den lilla överraskningspresenten när köpet var klart var pricken över i. Tack för det!
köpte sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten -
2020-11-09Verifierad kund
Professionellt och trevligt bemötande. Smidig affär både kring försäljning och köp
köpte sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten -
2020-11-08Verifierad kund
Har fått hjälp att sälja min villa på landsbygden och har fått bra hjälp kloka råd och alltid blivit bemött med positiv energi!
sålde sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten -
2020-11-05Verifierad kund
Jätteduktig!
Lyhörd
Snabb
Smidigköpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTack för den fina rekommendationen Anne- Sofie, jag är glad att jag fick hjälpa er i den här affären!
2020-10-23Spontant omdöme
Vilken otrolig duktig och fin mäklare och person! Väldigt lätt att jobba och prata med, inte den stela mäklaren som ibland känns som ett förhör att prata med utan det kändes mer naturligt, som att prata med en bekant! Verkligen exceptionell mäklare!
skrev om Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten -
2020-10-15Verifierad kund
Utmärkt trevligt och professionellt bemötande, snabb kommunikation och handläggning i alla led vid annonsering, visning, budgivning och kontraktsskrivning i samband med försäljning av sommarbostad!
sålde sitt hus med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTusen tack för förtroende att förmedla din fina sommarbostad och tack för ett fint samarbetet!
2020-09-28Verifierad kund
Sålde bostadsrätt. Allt fungerade väldigt bra. Bra och trevligt bemötande!
Träffade henne lite för lite för att kunna ge en femma...sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga KustenTack för rekommendationen Roger, vad bra allt löste sig för er! Jag hoppas ni kommer att trivas i erat nya fina hus också!